Trickdrager

 1. Sprinter
  Sprinter

  Spændene kite til en overkommelig pris som klarer hårdere vind, så der er udfordringer til dig, der gerne vil prøve kræfter med en drage, der bliver agil i hård vind. Den skal have lidt vind for at komme i luften med sin lidt tungere glasfiberramme, gerne over 5-6 m/sek.

  349,00DKK
  Lager:
 2. Katana
  Katana

  Prisattraktiv trickdrage med vingespan på hele 175cm og gode, all-round flyveegenskaber. Komplet med liner og spoler. God begynder trickdrage.

  349,00DKK
  Lager:
 3. Racer Pirat 1- og 2-linet
  Racer Pirat 1- og 2-linet

  Skøn drage med motiv af en drilsk sørøver. Denne drage udemærker sig ved, at den kan sættes op som både 1- og 2-linet. Den kan altså flyves som en enkelt 1-linet drage og den kan flyves som en 2-linet, styrbar drage. Det gør den velegnet til børn, hvor man er usikker på om de kan flyve 2-linet, og måsker gerne vil starte med 1-linet. Alt medfølger til både både 1- og 2-linet. Den lange medfølgende hale gør den til festlig oplevelse, og halen "dæmper" den som 2-linet, så den er lidt liettere at styre - lettere at komme i gang med som nybegynder.

   

  Mål: 90 cm
  Materialer: Letvægts Ripstop Polyester og glasfiberstænger
  Vind: 3 - 9 m/s
  Sværhedsgrad: 2
  Børn: Fra 6 år (1-linet), ca 8 år (2-linet)
  Ready-to-fly: Ja, alt medfølger, liner, rød plasthale på 15m, taske
  269,00DKK
  Lager:
 4. Meteor 4-linet
  Meteor 4-linet

  200 cm 4-linet på rigtig carbon ramme incl. liner og håntag. Den kan være til dig, som har lidt erfaring med 2-linet, og som overvejer at komme i gang med 4-linet. Det er ikke svært at flyve 4-linet. Man kan starte med at styre som almindelig 2-linet trick drage ... Og man opdager hurtigt og intuitivt hvad der sker, når man begynder at vippe håntagene. Sjov, responsiv og kvik styring, der fremkalder smil og koncentration. Meteor giver med carbon rammen og et rigtigt godt design gode, stabile flyve- og styreegenskaber, piloten har hurtigt en overbevisende oplevelse af kontrol. Meteor leveres komplet med liner, håndtag og taske til opbevaring og transport. Se videoen som giver et lille indtryk af hvad den kan.

  Mål: 200 x 76 cm
  Materialer: Letvægts Ripstop Polyester og Ø6 mm carbon rør
  Vind: 3 - 8 m/s
  Sværhedsgrad: 3
  Børn: Fra 12 år
  Ready-to-fly: Ja, alt medfølger, håndtag, 4x20m kg dyneema liner.
  1.399,00DKK
  Lager:
 5. Easy Quad 4-linet
  Easy Quad 4-linet

  4-linet til et særdeles overkommeligt budget incl liner og håntag. Den er lidt mindre end de andre i klassen og enklere i sin konstruktion, baseret på en ramme af 4 mm hybrid stænger. Men det gør den ikke kedelig. Det er godt valg til dig, der overvejer at prøve 4-linet. Det er ikke svært at flyve 4-line. Man kan starte med at styre som almindelig 2-linet trick drage ... Og man opdager hurtigt og intuitivt hvad der sker, når man begynder at vippe håntagene. Sjov, responsiv og kvik styring, der fremkalder smil og koncentration. Det er en stor fordel, hvis man har fløjet med 2-linet trickdrager eller en mindre foil tidligere. Easy Quad leveres komplet med liner, håndtag og taske til opbevaring og transport.

  Mål: 162 x 72 cm
  Materialer: Letvægts Ripstop Polyester og Ø4 mm hybridstænger
  Vind: 3 - 10 m/s
  Sværhedsgrad: 3
  Børn: Fra 12 år
  Ready-to-fly: Ja, alt medfølger, håndtag, 4x20m kg dyneema liner.
  899,00DKK
  Lager:
 6. Arrow
  Arrow

  Med et vingespan på 220 cm er Arrow en drage i klassen, der kræver sin pilot. Men har du erfaring og mod til at køre i denne klasse, så bliver det for alvor også sjovt. Den leverer et gedigent træk og overraskende hurtighed, dynamik og fart. Rammen af carbon gør at du har en meget præcis flyvning, og egenskaberne overrasker virkelig med en drage i denne størrelse. Når man kommer op i den størrelse vil man tænke stor og doven - men ikke her! Den er bygget til vind. producenten oplyser 2-16 m/s. Vi siger normalt,at når det blæser over 10-12 m/s så skal du vide hvad du gør. Vi går indenfor :) Er du i en god vind på 7-9 m/s skal du være klar til at tage udfordringen op med det træk den leverer. I svagere vinde er det selvfølgelig en anden sag. Se videoen, hvor piloten er ude i en ret frisk vind. Bemærk kite only (liner medfølger ikke) Anbefalede liner 100kg.

  1.599,00DKK
  Lager:
 7. Arrow XL
  Arrow XL

  Velvoksen fyr med vingespan på hele 270cm. Det er stort i klassen trickdrager / sportsdrager, og der er virkelig smæk for skillingen - power og fremfor alt fart. Rammen er carbon, og stivheden giver Arrow XL præcise og dynamiske flyveegenskaber - du mærker i hænderne præcist hvad der sker for enden af linerne. Det er en i særklasse oplevelse at flyve Arrow XL - men det er ikke for begyndere. Du skal have erfaring med trick flyvning, og være klar til at håndtere kræfterne - og du skal respekt for den. Den har ret voldsom power i vindstød, den kan være med i op til over 10 m/s. Så pas på dem. Bemærk at den leveres kite only. Anbefalede liner er 100-150kg afhængig af den vind, du ønsker at flyve i.

  Se evt "lillebroderen" Arrow på 220cm. Der er en video, der viser nogle af de ting, det handler om.

  2.199,00DKK
  Lager:
 8. Multi Kite
  Multi Kite

  Hvis man er i tvivle om man skal flyve med 1 eller med 2 liner. Så er Multikite løsningen. Man kan starte med med den som 1-linet, og gå videre med den som 2-linet. Det tager kun få minutter at rigge den til som 2-linet. Og alt medfølger. Den har en lang hale på over 10 meter, som gør den særdeles stabil som 1-linet, og som ser fantastisk ud, når man styrer den som 2-linet. Man kan synes at det er en lidt dyr drage til børn og leg, men det en man gemmer og bruger igen og igen. Yngre søskende tager over, når de store er vokset fra den. Til voksne er dem også et sjovt stykke legetøj. Praktisk taske til opbevaring medfølger. 

  649,00DKK
  Lager:
 9. Mojo 4-linet
  Mojo 4-linet

  4-linede MOJO, multistyrbar drage, så er det sagt. MOJO afløser HQ' tidligere Mosquito, men med dette helt nydesignede koncept får man, udover ekseptionelle flyveegenskaber, en drage der også er mere intelligent designet og konstrueret.

  Designet er ikke til at tage fejl af, men samtidig er der i designet indbygget en "støddæmper", så MOJO derved er usædvanlig robust ved styrt i jorden sammenlignet med tilsvarende 4-linede multistyrbare drager.
  Konstruktion, og ikke mindst robustheden, er god for nybegyndere i det multistyrbare, for nu er der udsigter til lange flyve-sessions.

  Inkluderet i MOJO pakken leveres bremse-sejl, som kan monteres ved indsats i det øvre vindområde og MOJO holdes derved rolig og kontrollérbar. Bremsesejlet kan omvendt afmonteres ved flyning i lettere vind.

  Hele det 4-linede repetoire er muligt med MOJO, lige fra fremad til baglæns, øjeblikkelig stop & svæve, propel-spin omkring egen akse. Specielt på baglæns egenskaberne sætter MOJO nye standarder. Flyvning uden bremsesejlet i den øvre vind gør MOJO til lidt af en fartbølle, hvor den specielt i loops er meget hurtig.

  Alt i alt masser er udfordringer for både nybegyndere og øvede.

  Kvalitetsmæssigt er dragen, som alle andre drager fra HQ, helt i top og leveres komplet med dyneema liner og 4-linede håndtag i en flot taske.

  1.811,25DKK
  Lager:
 10. Little Arrow
  Little Arrow

  Little Arrow er hurtig, meget hurtig. Her bliver pilotens reaktionsevne presset til det yderste når det begynder rigtigt at blæse. Little Arrow kan du tage med ud i helt op til 20m/s, og så gør dens "lille" størrelse at den bliver helt udsædvanlig hurtig. Og når vi kommer op i hård vind, så skal piloten være opmærksom på at Little Arrow genererer mere power (træk) end hvad man normalt kunne forvente af en drage med et vingespan på 118 cm. 

  Så tag dig i agt, pas på dig selv - og pas på dine omgivelser. Det går stærkt.

  Kvalitetsmæssigt er dragen, som alle andre drager fra HQ, helt i top og leveres komplet med liner og stropper i en flot taske.

  Se - og ikke mindst hør - videon på denne vanvittige hurtige sag :-)

  699,00DKK
  Lager:
 11. Stormy Pete Graphite
  Stormy Pete Graphite

  Stormy Pete flyver som den ser ud - hurtig og spændende. Den leverer varen fra ca. 4 m/s og op til ca. 13 m/s. Om det er tætte spins eller præcisionsflyvning, så overrasker Stormy Pete positivt. Stormy Pete's opbygning over en 6mm, fleksibel glasfiberramme gør den også egnet til dem der vil udføre de første tricks. Stormy Pete's præcision er i det hele taget bemærkelsesværdig når den størrelse tages i betragtning.

  549,00DKK
  Lager:
 12. Whizz
  Whizz

  HQ’s sortiment af speed/powerdrager er udviddet og opdateret kraftigt over de sidste år. Whizz der er helt og i den grad sin egen og HQ's hidtil hurtigste. Whizz er udført i nyt, spændende high-tech design med carbonlook. Den elsker vind - så har du en frisk kuling, så er den også klar der...

  Whizz er den hurtigste drage fra HQ samtidig med at den har et meget stort vindområde. Fra ca. 3 m/s er den i luften, og så stopper den først ved. ca. 19 m/s. En kraftig ramme af 6+8 mm kulfiberrør - samt noget vi ikke har set før - en ekstra rygpind har gjort det muligt at manøvre i så stort et område. Dugen er udført i en kombination af ripstop-nylon og mylar, og det visuelle udtryk er helt enestående.

  Whizz styrer præcist med god respons til piloten. Den ekstra rygpind sørger for en behersket acceleration samtidig med at piloten får et godt feed-back under hele flyvningen. Whizz er som de øvrige speed/power drager alene udviklet med henblik på fart. Den rykker godt i armene når der er vind, men det kræver ligeledes sin pilot at styre en speeddrage i bare 10 m/s. Så pas på dig selv - og pas på dine omgivelser. Det går stærkt.

  Bemærk - Whizz leveres uden line og håndledsstropper. Anbefalet brudstyrke er 140 kg.

  Se videon og få en fornemmelse af de kræfter der er i Whizz :-)

  1.099,00DKK
  Lager:
 13. Cirrus
  Cirrus

  Cirrus er HQ’s mindste letvindsdrage. Men trods sin relativt lille størrelse, så gør den det ualmindeligt godt ikke mindst pga. et meget stort vindområde. 

  Cirrus er en ny perfekt letvindsdrage. Den opfylder de flestes behov, og med sit relativt lave prispunkt materialevalget taget i betragtning kan de fleste følge med. Således er rammen udført i kulfiber og de medfølgende liner er dyneemaliner.

  Hele pakken, med liner og kulfiberramme, gør at du med Cirrus når i mål med mange tricks som normalt kræver en betydeligt dyrere drage. Den er udfordrende i såvel let som god vind. I let vind sørger letheden for at udfordre dig i trick, og i god vind flyver den meget hurtigt pga. af sin relativt lille størrelse . Så her er du garanteret mange sjove og udfordrende timer :-)

  Kvalitetsmæssigt er dragen, som alle andre drager fra HQ, helt i top og leveres komplet med dyneema liner og stropper i en flot taske.

  Hent inspiration til tricks i videoen. Brug i det hele taget YouTube til få inspiration. God fornøjelse

  799,00DKK
  Lager:
 14. Yukon II
  Yukon II

  Yukon II er en af de mest avancerede entry-level sportskites, som er tilgængelig på markedet. Det er fantastisk hvad der kan udrettes med en drage i dette prisleje. Selv erfarne drageflyvere vil blive overrasket over det høje trick og stunt niveau, som Yukon ligger på. Således behersker den fint basistricks som Axel, Slides, Pancakes og Backflips.

  Yukon har et dybt sejl, hvilket sikrer præcision og stabilitet i luften, selv med meget høje vindhastigheder. Yukon er derfor en meget hjælpende drage for begyndere, som ønsker at forbedre deres teknik med trickdrager. Yukon kan med sin store stabilitet, med elegance klare de fleste vejrforhold. Yukon har en næsten stærk ramme, som er designet af hybridrør og glasfiber.

  Yukon giver utrolig stor value for the money.

  Kvalitetsmæssigt er dragen, som alle andre drager fra HQ, helt i top og leveres komplet med liner, stropper og i en flot taske.

  699,00DKK
  Lager:
 15. Limbo II
  Limbo II

  Limbo II er en forfinet udgave af den meget populære Limbo I. Limbo har fået en endnu mere præcis styring, og det nye graphit-look er meget flot når du ser den mod himlen. Limbo har et mere moderne design og udmærker sig ved at være en god, robust og lækker all-round sportsdrage. Limbo har et moderat træk og er derfor meget nem at flyve.

  Limbo II behøver ikke særligt meget vind for at komme i luften. Ca. 3 m/s er nok - men du behøver ikke at tage den ned før vinden rammer ca. 12 m/s på skalaen. Hvor den er nem at flyve i let vind, overrasker den med hastighed og kræfter i stærk vind. Så jo - Limbo har lidt af alt.

  HQ's kendte kvalitet kendetegner også denne drage, og prisen taget i betragtning, så flyver den ualmindeligt godt og favner bredt på vindskalaen.
  Det et en genial drage for begynderen til at lære de første tricks - for herefter at avancere en tand op af hvis lysten er der.

  Kvalitetsmæssigt er dragen, som alle andre drager fra HQ, helt i top og leveres komplet med liner, stropper og i en flot taske.

  569,00DKK
  Lager:
 16. Bebop
  Bebop

  Denne redesignede Bebop fra HQ er en lækker og elegant sag. Den er designet med Yukons smarte 4 punkts bridle system, der sikrer at dragen flyver godt selv i stræk vind.

  Den har et flot design - og så er den til at finde ud af. Det er en perfekt begynderdrage, der har et moderat træk, er robust bygget og tåler "lidt af hvert". Det er selvfølgelig ikke en garanti for at den ikke går i stykker - men glasfiberstænger søger for at omkostningerne holder sig på et respektabelt niveau.


  HQ's kendte kvalitet kendetegner også denne drage, og prisen taget i betragtning, så flyver den ualmindeligt godt.
  Det et en genial drage for begynderen til at lære de første tricks - for herefter at avancere en tand op hvis lysten er der.

  Kvalitetsmæssigt er dragen, som alle andre drager fra HQ, helt i top og leveres komplet med liner, stropper og i en flot taske.

  499,00DKK
  Lager:
 17. Quickstep II
  Quickstep II

  Quickstep er til dem der ønsker lidt højere kvalitet end HQ's ECO-serie. Konstruktionen er lidt mere elegant og ekstrem robust og materialer har fået et løft hele vejen rundt. Quickstep er stadig en begynderdrage og trækket er moderat. Hvis man ønsker at tage farten ud af dragen, kan man med fordel montere en hale. 

  Quickstep kunne sagtens være din første drage til at prøve trik-verdenen af med :-)

  Calypso og Quickstep har samme kendetegn, men Quickstep er en anelse større og findes i flere farvevarianter.

  Kvalitetsmæssigt er dragen, som alle andre drager fra HQ, helt i top.

  Dragen leveres komplet incl. liner, spoler og taske.

  379,00DKK
  Lager:
 18. Calypso II
  Calypso II

  Calypso (og Quickstep) er til dem der ønsker lidt højere kvalitet end HQ's ECO-serie. Konstruktionen er lidt mere elegant og materialer har fået et løft. Calypso er stadig en begynderdrage og træk er som følge af størrelsen moderat. Hvis man ønsker at tage farten ud af dragen, kan man med fordel montere en hale. 

  Calypso og Quickstep har samme kendetegn, men Quickstep er en anelse større og findes i flere farvevarianter.

  Kvalitetsmæssigt er dragen, som alle andre drager fra HQ, helt i top.

  Dragen leveres komplet incl. liner, spoler og taske.

  289,00DKK
  Lager:
 19. Dancer Rainbow
  Dancer Rainbow

  Skal du til at lære at flyve med 2 liner? I givet fald er Dancer Rainbow et rigtigt godt bud. Udover at være udført i meget flotte farver, så er Dancer Rainbow udstyret med en meget lang hale påp ikke mindre end 15 meter. Udover at halen kan være med til at lave flotte mønstre, så har halen den egenskab at den trækker farten ud af dragen. Piloten får således betydeligt længre tid til at "forstå" hvad der sker i den anden ende af linerne.

  Kombinationen af de flotte farver og dens godmodige flyveegenskaber gør den perfekt til at lære de yngste at styre en drage med to liner.

  Dragen leveres komplet incl. liner, spoler og taske.

  279,00DKK
  Lager:
 20. Quick
  Quick

  Leder du efter din første og meget prisattraktive trick-drage, så er Quick en mulighed. Quick Emerald eller Lava, som er de to farver den findes i, er perfekt til at komme igang med. Den henvender sig til de yngste, der mere skal lære at styre end at lave de tricks som trickdrager er kendt for.

  Quick er bygget op om en glasfiberramme på bare 3mm, en ripstop polyester dug og leveres komplet med liner på spoler.

  149,00DKK
  Lager:
 21. Trigger
  Trigger

  Trigger er den største i HQ's ECO-serie, og med et vingefang på hele 175 cm fylder den en del på himlen. Størrelsen resulterer i et væsentligt større træk end dens mindre brødre, hvorfor denne også først anbefales til børn fra ca. 12 år. 

  Trigger er en rigtig god begynderdrage perfekt til dig der dels ønsker træk, men som også har lyst til at lære dine første tricks. ECO'serien udemærker sig ved at være prisattraktiv uden at gå på kompromis med kvaliteten. Trigger er bygget op om en glasfiberramme på 6mm, en ripstop polyester dug og leveres komplet med liner på spoler og taske.

  ECO-serien omfatter og Rookie, Orion og Trigger, hvor væsentligste forskel er størrelsen. Se relaterede produkter herunder.

  Kvalitetsmæssigt er dragen, som alle andre drager fra HQ, trods det relativt lave prispunkt.

  Dragen leveres komplet incl. liner, spoler og taske.

  329,00DKK
  Lager:
 22. Orion
  Orion

  Orion er som Rookie en rigtig god begynderdrage og den mellemste i HQ's ECO-serie. ECO'serien udemærker sig ved at være prisattraktiv uden at gå på kompromis med kvaliteten. Orion er bygget op om en glasfiberramme, en ripstop polyester dug og leveres komplet med liner på spoler.

  ECO-serien omfatter og Rookie, Orion og Trigger, hvor væsentligste forskel er størrelsen. Se relaterede produkter herunder.

  Kvalitetsmæssigt er dragen, som alle andre drager fra HQ, trods det relativt lave prispunkt.

  Dragen leveres komplet incl. liner, spoler og taske.

  229,00DKK
  Lager:
 23. Rookie
  Rookie

  Rookie er en rigtig god begynderdrage og den mindste i HQ's ECO-serie. ECO'serien udemærker sig ved at være prisattraktiv uden at gå på kompromis med kvaliteten. Rookie er bygget op om en glasfiberramme, en ripstop polyester dug og leveres komplet med liner på spoler.

  ECO-serien omfatter og Orion og Trigger, hvor væsentligste forskel er størrelsen. Se relaterede produkter herunder.

  Kvalitetsmæssigt er dragen, som alle andre drager fra HQ, trods det relativt lave prispunkt.

  Dragen leveres komplet incl. liner, spoler og taske.

  189,00DKK
  Lager:
 24. Salsa III
  Salsa III

  3 generation af Salsa er nu klar, og fra at være en rigtig lækker all-round trick drager, er den bare blevet endnu bedre og behersker et hav af tricks. Bolero er blevet lidt større, har har nu et vingespan på hele 188 cm. og som tidligere har den et meget stort vindområde.

  Salsa flyver roligt, stabilt og ikke mindst præcist i et bredt vindspekter (1,5 - 10,5 m/s). Vindområdet gør, at du kan få Salsa i luften i 80% af tiden med det lunefulde, danske vejr - ikke så ringe endda.
  Salsa er konstrueret med en kombination af kulfiber og hybridstænger, for at gøre dragen robust uden at det går for meget ud over flyveevnerne. Salsa behersker en del tricks, så det er såmænd bare med at komme i gang.

  Kvalitetsmæssigt er dragen, som alle andre drager fra HQ, af en utrolig høj standard.

  Dragen leveres komplet med liner, stropper og i en flot taske.

  Se inspirationsvideo med mulige - og umulige - tricks.

  949,00DKK
  Lager:
Copyright © dragestedet.dk