Trickdrager

 1. Rookie
  Tilbud
  Rookie

  Rookie er en rigtig god begynderdrage og den mindste i HQ's ECO-serie. ECO'serien udemærker sig ved at være prisattraktiv uden at gå på kompromis med kvaliteten. Rookie er bygget op om en glasfiberramme, en ripstop polyester dug og leveres komplet med liner på spoler.

  ECO-serien omfatter og Orion og Trigger, hvor væsentligste forskel er størrelsen. Se relaterede produkter herunder.

  Kvalitetsmæssigt er dragen, som alle andre drager fra HQ, trods det relativt lave prispunkt.

  Dragen leveres komplet incl. liner, spoler og taske.

  Regular Price 159,00 DKK 149,00 DKK
  Lager:
 2. Nimbus
  Nimbus

  Stratus er med et vingespan på hele 185 cm. en genial, lækker, stor og gennemført trickdrage, og til en pris der er til at betale. Stratus er bygget til at levere ved meget lav vin.

  Har du bare 2 km/t. får du Stratus i luften. Nok skal der arbejdes lidt, men det skal der jo når der skal trickes. Stratus behersker de nyeste freestyle akrobatikker og de fleste af de gamle tricks med en uhyggelig høj præcision.

  Stratus er dog bygget, så selv om der er lidt mere vind end det som man forbinder en letvindsdrage med, så er den til at håndtere og leverer masser af sjov og præcise styreegenskaber.

  Rammen er stiv og bygget op af en kulfiberramme af 3 & 4 mm. kulfiberrør.

  En perfekt og stor letvinds, indstigningsdrage i meget lækker kvalitet.

  Typisk lærer man at flyve i fornuftig vind for at få føling med dragen. Har man først den på plads - og kan holde dragen i luften - og prøver man så at flyve en letvindsdrage, tja, så finder man hurtigt ud af at disse krystalklare dage med næsten igen vind er de mest udfordrende.

  Kvalitetsmæssigt er dragen, som alle andre drager fra HQ, helt i top og leveres komplet med dyneema liner og stropper i en flot taske.

  Hent inspiration til tricks i videoen. Brug i det hele taget YouTube til få inspiration. God fornøjelse

  589,00 DKK
  Lager:
 3. Stratus
  Stratus

  Stratus er en rendyrket letvindsdrage. Fra under 1 m/s er du i luften og kan komme igang med dine første tricks. Lidt vildt når man tænker på at den har et vingespan på 185 cm.

  Allerede ved lave vindhastigheder bygger Stratus et fint tryk op, så gør det muligt at lave et hav af de kendte tricks. Om det er på maven eller ryggen, det gør ingen forskel. Stratus'es styke er dog sin rolige måde at håndtere vinden på, og pilotens direkte følelse med dragen. Stratus er således en perfekt All-Round letvindsdrage med suveræne flyveegenskaber i hele dens vindspektre.

  Kvalitetsmæssigt er dragen, som alle andre drager fra HQ, helt i top og leveres komplet med dyneema liner og stropper i en flot taske.

  Hent inspiration til tricks i videoen. Brug i det hele taget YouTube til få inspiration. God fornøjelse

  769,00 DKK
  Lager:
 4. Ninja
  Ninja

  Ninja ser stille og rolig ud ved første øjekast, men Ninja kræver en lettere erfaren pilot. Hurtige spins, en dug der gør at det rykker i armene i de højere vindlag, og i det hele taget en meget hurtig drage gør, at der kræves lidt erfaring fra piloten. Ninja er hurtig, præcis og født til hurtige retningsskift. Ninja har et meget stort vindområde. En kulfiberramme gør det muligt at komme i luften fra ca. 4,5m/s og så stopper den først ved. ca. 19 m/s.

  Husk, pas på dig selv - og pas på dine omgivelser. Det går stærkt.

  Kvalitetsmæssigt er dragen, som alle andre drager fra HQ, helt i top, og den leveres i flot taske til opbevaring. Bemærk at den leveres UDEN liner og stropper. Man vil typisk vælger liner efter hvor kraftig vind man er ude i. Vil man ud i den hurtige ende af vindområdet skal man vælge 100kg. Ved svagere vinde kan man nøjes 60-75 kg.

  699,00 DKK
  Lager:
 5. Whizz
  Whizz

  HQ’s sortiment af speed/powerdrager er udviddet og opdateret kraftigt over de sidste år. Whizz der er helt og i den grad sin egen og HQ's hidtil hurtigste. Whizz er udført i nyt, spændende high-tech design med carbonlook. Den elsker vind - så har du en frisk kuling, så er den også klar der...

  Whizz er den hurtigste drage fra HQ samtidig med at den har et meget stort vindområde. Fra ca. 3 m/s er den i luften, og så stopper den først ved. ca. 19 m/s. En kraftig ramme af 6+8 mm kulfiberrør - samt noget vi ikke har set før - en ekstra rygpind har gjort det muligt at manøvre i så stort et område. Dugen er udført i en kombination af ripstop-nylon og mylar, og det visuelle udtryk er helt enestående.

  Whizz styrer præcist med god respons til piloten. Den ekstra rygpind sørger for en behersket acceleration samtidig med at piloten får et godt feed-back under hele flyvningen. Whizz er som de øvrige speed/power drager alene udviklet med henblik på fart. Den rykker godt i armene når der er vind, men det kræver ligeledes sin pilot at styre en speeddrage i bare 10 m/s. Så pas på dig selv - og pas på dine omgivelser. Det går stærkt.

  Bemærk - Whizz leveres uden line og håndledsstropper. Anbefalet brudstyrke er 140 kg.

  Se videon og få en fornemmelse af de kræfter der er i Whizz :-)

  799,00 DKK
  Lager:
 6. Stormy Pete Graphite
  Stormy Pete Graphite

  Stormy Pete flyver som den ser ud - hurtig og spændende. Den leverer varen fra ca. 4 m/s og op til ca. 13 m/s. Om det er tætte spins eller præcisionsflyvning, så overrasker Stormy Pete positivt. Stormy Pete's opbygning over en 6mm, fleksibel glasfiberramme gør den også egnet til dem der vil udføre de første tricks. Stormy Pete's præcision er i det hele taget bemærkelsesværdig når den størrelse tages i betragtning.

  379,00 DKK
  Lager:
 7. Little Arrow
  Little Arrow

  Little Arrow er hurtig, meget hurtig. Her bliver pilotens reaktionsevne presset til det yderste når det begynder rigtigt at blæse. Little Arrow kan du tage med ud i helt op til 20m/s, og så gør dens "lille" størrelse at den bliver helt udsædvanlig hurtig. Og når vi kommer op i hård vind, så skal piloten være opmærksom på at Little Arrow genererer mere power (træk) end hvad man normalt kunne forvente af en drage med et vingespan på 118 cm. 

  Så tag dig i agt, pas på dig selv - og pas på dine omgivelser. Det går stærkt.

  Kvalitetsmæssigt er dragen, som alle andre drager fra HQ, helt i top og leveres komplet med liner og stropper i en flot taske.

  Se - og ikke mindst hør - videon på denne vanvittige hurtige sag :-)

  449,00 DKK
  Lager:
 8. Mojo Rainbow
  Mojo Rainbow

  4-linede MOJO, multistyrbar drage, så er det sagt. MOJO afløser HQ' tidligere Mosquito, men med dette helt nydesignede koncept får man, udover ekseptionelle flyveegenskaber, en drage der også er mere intelligent designet og konstrueret.

  Designet er ikke til at tage fejl af, men samtidig er der i designet indbygget en "støddæmper", så MOJO derved er usædvanlig robust ved styrt i jorden sammenlignet med tilsvarende 4-linede multistyrbare drager.
  Konstruktion, og ikke mindst robustheden, er god for nybegyndere i det multistyrbare, for nu er der udsigter til lange flyve-sessions.

  Inkluderet i MOJO pakken leveres bremse-sejl, som kan monteres ved indsats i det øvre vindområde og MOJO holdes derved rolig og kontrollérbar. Bremsesejlet kan omvendt afmonteres ved flyning i lettere vind.

  Hele det 4-linede repetoire er muligt med MOJO, lige fra fremad til baglæns, øjeblikkelig stop & svæve, propel-spin omkring egen akse. Specielt på baglæns egenskaberne sætter MOJO nye standarder. Flyvning uden bremsesejlet i den øvre vind gør MOJO til lidt af en fartbølle, hvor den specielt i loops er meget hurtig.

  Alt i alt masser er udfordringer for både nybegyndere og øvede.

  Kvalitetsmæssigt er dragen, som alle andre drager fra HQ, helt i top og leveres komplet med dyneema liner og 4-linede håndtag i en flot taske.

  1.449,00 DKK
  Lager:
 9. Multi Kite
  Multi Kite

  Hvis man er i tvivle om man skal flyve med 1 eller med 2 liner. Så er Multikite løsningen. Man kan starte med med den som 1-linet, og gå videre med den som 2-linet. Det tager kun få minutter at rigge den til som 2-linet. Og alt medfølger. Den har en lang hal på over 10 meter, som gør den særdeles stabil som 1-linet, og som ser fantastisk ud, når man styrer den som 2-linet. Man kan synes at det er en lidt dyr drage til børn og leg, men det en man gemmer og bruger igen og igen. Yngre søskende tager over, når de store er vokset fra den. Til voksne er dem også et sjovt stykke legetøj. Praktisk taske til opbevaring medfølger. 

  429,00 DKK
  Lager:
 10. Cirrus
  Cirrus

  Cirrus er HQ’s mindste letvindsdrage. Men trods sin relativt lille størrelse, så gør den det ualmindeligt godt ikke mindst pga. et meget stort vindområde. 

  Cirrus er en ny perfekt letvindsdrage. Den opfylder de flestes behov, og med sit relativt lave prispunkt materialevalget taget i betragtning kan de fleste følge med. Således er rammen udført i kulfiber og de medfølgende liner er dyneemaliner.

  Hele pakken, med liner og kulfiberramme, gør at du med Cirrus når i mål med mange tricks som normalt kræver en betydeligt dyrere drage. Den er udfordrende i såvel let som god vind. I let vind sørger letheden for at udfordre dig i trick, og i god vind flyver den meget hurtigt pga. af sin relativt lille størrelse . Så her er du garanteret mange sjove og udfordrende timer :-)

  Kvalitetsmæssigt er dragen, som alle andre drager fra HQ, helt i top og leveres komplet med dyneema liner og stropper i en flot taske.

  Hent inspiration til tricks i videoen. Brug i det hele taget YouTube til få inspiration. God fornøjelse

  479,00 DKK
  Lager:
 11. Yukon II
  Yukon II

  Yukon II er en af de mest avancerede entry-level sportskites, som er tilgængelig på markedet. Det er fantastisk hvad der kan udrettes med en drage i dette prisleje. Selv erfarne drageflyvere vil blive overrasket over det høje trick og stunt niveau, som Yukon ligger på. Således behersker den fint basistricks som Axel, Slides, Pancakes og Backflips.

  Yukon har et dybt sejl, hvilket sikrer præcision og stabilitet i luften, selv med meget høje vindhastigheder. Yukon er derfor en meget hjælpende drage for begyndere, som ønsker at forbedre deres teknik med trickdrager. Yukon kan med sin store stabilitet, med elegance klare de fleste vejrforhold. Yukon har en næsten stærk ramme, som er designet af hybridrør og glasfiber.

  Yukon giver utrolig stor value for the money.

  Kvalitetsmæssigt er dragen, som alle andre drager fra HQ, helt i top og leveres komplet med liner, stropper og i en flot taske.

  589,00 DKK
  Lager:
 12. Orion
  Orion

  Orion er som Rookie en rigtig god begynderdrage og den mellemste i HQ's ECO-serie. ECO'serien udemærker sig ved at være prisattraktiv uden at gå på kompromis med kvaliteten. Orion er bygget op om en glasfiberramme, en ripstop polyester dug og leveres komplet med liner på spoler.

  ECO-serien omfatter og Rookie, Orion og Trigger, hvor væsentligste forskel er størrelsen. Se relaterede produkter herunder.

  Kvalitetsmæssigt er dragen, som alle andre drager fra HQ, trods det relativt lave prispunkt.

  Dragen leveres komplet incl. liner, spoler og taske.

  179,00 DKK
  Lager:
 13. Trigger
  Tilbud
  Trigger

  Trigger er den største i HQ's ECO-serie, og med et vingefang på hele 175 cm fylder den en del på himlen. Størrelsen resulterer i et væsentligt større træk end dens mindre brødre, hvorfor denne også først anbefales til børn fra ca. 12 år. 

  Trigger er en rigtig god begynderdrage perfekt til dig der dels ønsker træk, men som også har lyst til at lære dine første tricks. ECO'serien udemærker sig ved at være prisattraktiv uden at gå på kompromis med kvaliteten. Trigger er bygget op om en glasfiberramme på 6mm, en ripstop polyester dug og leveres komplet med liner på spoler og taske.

  ECO-serien omfatter og Rookie, Orion og Trigger, hvor væsentligste forskel er størrelsen. Se relaterede produkter herunder.

  Kvalitetsmæssigt er dragen, som alle andre drager fra HQ, trods det relativt lave prispunkt.

  Dragen leveres komplet incl. liner, spoler og taske.

  Regular Price 269,00 DKK 259,00 DKK
  Lager:
 14. Quick
  Quick

  Leder du efter din første og meget prisattraktive trick-drage, så er Quick en mulighed. Quick Emerald eller Lava, som er de to farver den findes i, er perfekt til at komme igang med. Den henvender sig til de yngste, der mere skal lære at styre end at lave de tricks som trickdrager er kendt for.

  Quick er bygget op om en glasfiberramme på bare 3mm, en ripstop polyester dug og leveres komplet med liner på spoler.

  99,00 DKK
  Lager:
 15. Dancer Rainbow
  Dancer Rainbow

  Skal du til at lære at flyve med 2 liner? I givet fald er Dancer Rainbow et rigtigt godt bud. Udover at være udført i meget flotte farver, så er Dancer Rainbow udstyret med en meget lang hale påp ikke mindre end 15 meter. Udover at halen kan være med til at lave flotte mønstre, så har halen den egenskab at den trækker farten ud af dragen. Piloten får således betydeligt længre tid til at "forstå" hvad der sker i den anden ende af linerne.

  Kombinationen af de flotte farver og dens godmodige flyveegenskaber gør den perfekt til at lære de yngste at styre en drage med to liner.

  Dragen leveres komplet incl. liner, spoler og taske.

  189,00 DKK
  Lager:
 16. Calypso II
  Tilbud
  Calypso II

  Calypso (og Quickstep) er til dem der ønsker lidt højere kvalitet end HQ's ECO-serie. Konstruktionen er lidt mere elegant og materialer har fået et løft. Calypso er stadig en begynderdrage og træk er som følge af størrelsen moderat. Hvis man ønsker at tage farten ud af dragen, kan man med fordel montere en hale. 

  Calypso og Quickstep har samme kendetegn, men Quickstep er en anelse større og findes i flere farvevarianter.

  Kvalitetsmæssigt er dragen, som alle andre drager fra HQ, helt i top.

  Dragen leveres komplet incl. liner, spoler og taske.

  Regular Price 229,00 DKK 189,00 DKK
  Lager:
 17. Quickstep II
  Quickstep II

  Quickstep er til dem der ønsker lidt højere kvalitet end HQ's ECO-serie. Konstruktionen er lidt mere elegant og ekstrem robust og materialer har fået et løft hele vejen rundt. Quickstep er stadig en begynderdrage og trækket er moderat. Hvis man ønsker at tage farten ud af dragen, kan man med fordel montere en hale. 

  Quickstep kunne sagtens være din første drage til at prøve trik-verdenen af med :-)

  Calypso og Quickstep har samme kendetegn, men Quickstep er en anelse større og findes i flere farvevarianter.

  Kvalitetsmæssigt er dragen, som alle andre drager fra HQ, helt i top.

  Dragen leveres komplet incl. liner, spoler og taske.

  269,00 DKK
  Lager:
 18. Bebop
  Tilbud
  Bebop

  Denne redesignede Bebop fra HQ er en lækker og elegant sag. Den er designet med Yukons smarte 4 punkts bridle system, der sikrer at dragen flyver godt selv i stræk vind.

  Den har et flot design - og så er den til at finde ud af. Det er en perfekt begynderdrage, der har et moderat træk, er robust bygget og tåler "lidt af hvert". Det er selvfølgelig ikke en garanti for at den ikke går i stykker - men glasfiberstænger søger for at omkostningerne holder sig på et respektabelt niveau.


  HQ's kendte kvalitet kendetegner også denne drage, og prisen taget i betragtning, så flyver den ualmindeligt godt.
  Det et en genial drage for begynderen til at lære de første tricks - for herefter at avancere en tand op hvis lysten er der.

  Kvalitetsmæssigt er dragen, som alle andre drager fra HQ, helt i top og leveres komplet med liner, stropper og i en flot taske.

  Regular Price 389,00 DKK 329,00 DKK
  Lager:
 19. Limbo II
  Tilbud
  Limbo II

  Limbo II er en forfinet udgave af den meget populære Limbo I. Limbo har fået en endnu mere præcis styring, og det nye graphit-look er meget flot når du ser den mod himlen. Limbo har et mere moderne design og udmærker sig ved at være en god, robust og lækker all-round sportsdrage. Limbo har et moderat træk og er derfor meget nem at flyve.

  Limbo II behøver ikke særligt meget vind for at komme i luften. Ca. 3 m/s er nok - men du behøver ikke at tage den ned før vinden rammer ca. 12 m/s på skalaen. Hvor den er nem at flyve i let vind, overrasker den med hastighed og kræfter i stærk vind. Så jo - Limbo har lidt af alt.

  HQ's kendte kvalitet kendetegner også denne drage, og prisen taget i betragtning, så flyver den ualmindeligt godt og favner bredt på vindskalaen.
  Det et en genial drage for begynderen til at lære de første tricks - for herefter at avancere en tand op af hvis lysten er der.

  Kvalitetsmæssigt er dragen, som alle andre drager fra HQ, helt i top og leveres komplet med liner, stropper og i en flot taske.

  Regular Price 439,00 DKK 399,00 DKK
  Lager:
 20. Ion
  Tilbud
  Ion

  Ion er en stor drage med et meget flot look, ikke mindst pga. det valgte carbon-optik. Ion er som Salsa kendetegnet ved et kæmpe vindområde, men hvor Salsa kan komme i luften allerede ved 1,5 m/s så starter Ion ved 3 m/s. Til gengæld stopper den først ved 15 m/s.

  Ion's store vindområde - specielt det faktum at den kan flyve i op til 15 m/s gør den velegnet til de stødende vindforhold der typisk er inde i landet såvel som den kraftige vind ved kysterne. 

  Ion behersker trods sin lidt kraftigere kontsturktion med 6mm stænger et hav af tricks. Så er du til Flic Flacs, Multi Lazys, Comets, Axel-Kaskade eller 540'er - you name it - så vil du undre dig over hvor nemt Ion berhersker dem.

  Ion har således et kæmpe anvendelsesområde og du vil opleve den som meget kontrollerbar i stort set hele vindområdet. Netop det faktum gør den velegnet til såvel begynder som øvede. Det er en trickdrage du i den grad kan vokse med.

  Kvalitetsmæssigt er dragen, som alle andre drager fra HQ, af en utrolig høj standard og leveres komplet med liner og stropper en en flot taske.

  Regular Price 899,00 DKK 699,00 DKK
  Lager:
 21. Salsa III
  Salsa III

  3 generation af Salsa er nu klar, og fra at være en rigtig lækker all-round trick drager, er den bare blevet endnu bedre og behersker et hav af tricks. Bolero er blevet lidt større, har har nu et vingespan på hele 188 cm. og som tidligere har den et meget stort vindområde.

  Salsa flyver roligt, stabilt og ikke mindst præcist i et bredt vindspekter (1,5 - 10,5 m/s). Vindområdet gør, at du kan få Salsa i luften i 80% af tiden med det lunefulde, danske vejr - ikke så ringe endda.
  Salsa er konstrueret med en kombination af kulfiber og hybridstænger, for at gøre dragen robust uden at det går for meget ud over flyveevnerne. Salsa behersker en del tricks, så det er såmænd bare med at komme i gang.

  Kvalitetsmæssigt er dragen, som alle andre drager fra HQ, af en utrolig høj standard.

  Dragen leveres komplet med liner, stropper og i en flot taske.

  Se inspirationsvideo med mulige - og umulige - tricks.

  689,00 DKK
  Lager:
 22. Buzz
  Buzz

  Buzz fascinerer pga. sin optik, rolighed og størrelse. Hele 218 cm. målder den i vingespan. Buzz henvender sig mod den ambitionsfulde starter, men størrelsen taget i betragtning, anbefalder vi den til letøvede eller øvede. En så stor drage har et vist træk som vi synes kræver lidt erfaring.

  Buzz er meget flot forarbejdet og bygget op om en krafig og meget robust glasfiberramme med hele 8 mm stænger. Når Buzz er i luften er den elegant og moderne i sit udtryk. Buzz henvender sig mere til dem der mest af alt har lyst til at "hænge ud" efter fyraften og mindre til dem der vil stå og lave fanzy tricks. 

  Kvalitetsmæssigt er dragen, som alle andre drager fra HQ, helt i top og leveres komplet med dyneema liner og stropper i en flot taske.

  699,00 DKK
  Lager:
 23. Maestro III
  Maestro III

  Videoen viser en tideligere version af Maestro - den er bare blevet forfinet over tid... =>

  3. generation af Maestro er yderlige forfinet - og det ned til mindste detalje. Krydsviklede Dynamic T15 kulfiberstænger giver en optimal stivhed i rammen og dermed en optimal respons til piloten. Med Maestro III følger et 15 gram vægt sæt så præcisions tricks også kan udføres under højere vindforholde.

  Maestro III behersker såvel "old school" som "new school" tricks og trickkombinationer med sikkerhed og dette ikke mindst med en fantastisk optik. Jojos er nu endnu lettere og beherkes også multipel. Tricks som Back Flip, Power Lazys og Jacob's Ladder er noget Maestro III nyder, lige som et hav af andre tricks.

  Maestro III er pga. sin opbygning og gode respons egnet til såvel begyndere som øvede. Den er bare flot - og stor. Et vingespan på hele 220 cm.

  Den leveres komplet med liner og stropper i en flot taske.

  Videoen viser en tideligere version af Maestro - den er bare blevet forfinet over tid... =>

   

  1.199,00 DKK
  Lager:
Copyright © dragestedet.dk