Trickdrager

  1. Limbo II
    Limbo II

    Limbo II er en forfinet udgave af den meget populære Limbo I. Limbo har fået en endnu mere præcis styring, og det nye graphit-look er meget flot når du ser den mod himlen. Limbo har et mere moderne design og udmærker sig ved at være en god, robust og lækker all-round sportsdrage. Limbo har et moderat træk og er derfor meget nem at flyve.

    Limbo II behøver ikke særligt meget vind for at komme i luften. Ca. 3 m/s er nok - men du behøver ikke at tage den ned før vinden rammer ca. 12 m/s på skalaen. Hvor den er nem at flyve i let vind, overrasker den med hastighed og kræfter i stærk vind. Så jo - Limbo har lidt af alt.

    HQ's kendte kvalitet kendetegner også denne drage, og prisen taget i betragtning, så flyver den ualmindeligt godt og favner bredt på vindskalaen.
    Det et en genial drage for begynderen til at lære de første tricks - for herefter at avancere en tand op af hvis lysten er der.

    Kvalitetsmæssigt er dragen, som alle andre drager fra HQ, helt i top og leveres komplet med liner, stropper og i en flot taske.

    499,00 DKK
    Lager:
  2. Multi Kite
    Multi Kite

    Hvis man er i tvivle om man skal flyve med 1 eller med 2 liner. Så er Multikite løsningen. Man kan starte med med den som 1-linet, og gå videre med den som 2-linet. Det tager kun få minutter at rigge den til som 2-linet. Og alt medfølger. Den har en lang hale på over 10 meter, som gør den særdeles stabil som 1-linet, og som ser fantastisk ud, når man styrer den som 2-linet. Man kan synes at det er en lidt dyr drage til børn og leg, men det en man gemmer og bruger igen og igen. Yngre søskende tager over, når de store er vokset fra den. Til voksne er dem også et sjovt stykke legetøj. Praktisk taske til opbevaring medfølger. 

    449,00 DKK
    Lager:
  3. Yukon II
    Yukon II

    Yukon II er en af de mest avancerede entry-level sportskites, som er tilgængelig på markedet. Det er fantastisk hvad der kan udrettes med en drage i dette prisleje. Selv erfarne drageflyvere vil blive overrasket over det høje trick og stunt niveau, som Yukon ligger på. Således behersker den fint basistricks som Axel, Slides, Pancakes og Backflips.

    Yukon har et dybt sejl, hvilket sikrer præcision og stabilitet i luften, selv med meget høje vindhastigheder. Yukon er derfor en meget hjælpende drage for begyndere, som ønsker at forbedre deres teknik med trickdrager. Yukon kan med sin store stabilitet, med elegance klare de fleste vejrforhold. Yukon har en næsten stærk ramme, som er designet af hybridrør og glasfiber.

    Yukon giver utrolig stor value for the money.

    Kvalitetsmæssigt er dragen, som alle andre drager fra HQ, helt i top og leveres komplet med liner, stropper og i en flot taske.

    649,00 DKK
    Lager:
  4. Cirrus
    Cirrus

    Cirrus er HQ’s mindste letvindsdrage. Men trods sin relativt lille størrelse, så gør den det ualmindeligt godt ikke mindst pga. et meget stort vindområde. 

    Cirrus er en ny perfekt letvindsdrage. Den opfylder de flestes behov, og med sit relativt lave prispunkt materialevalget taget i betragtning kan de fleste følge med. Således er rammen udført i kulfiber og de medfølgende liner er dyneemaliner.

    Hele pakken, med liner og kulfiberramme, gør at du med Cirrus når i mål med mange tricks som normalt kræver en betydeligt dyrere drage. Den er udfordrende i såvel let som god vind. I let vind sørger letheden for at udfordre dig i trick, og i god vind flyver den meget hurtigt pga. af sin relativt lille størrelse . Så her er du garanteret mange sjove og udfordrende timer :-)

    Kvalitetsmæssigt er dragen, som alle andre drager fra HQ, helt i top og leveres komplet med dyneema liner og stropper i en flot taske.

    Hent inspiration til tricks i videoen. Brug i det hele taget YouTube til få inspiration. God fornøjelse

    599,00 DKK
    Lager:
  5. Nimbus
    Nimbus

    Stratus er med et vingespan på hele 185 cm. en genial, lækker, stor og gennemført trickdrage, og til en pris der er til at betale. Stratus er bygget til at levere ved meget lav vin.

    Har du bare 2 km/t. får du Stratus i luften. Nok skal der arbejdes lidt, men det skal der jo når der skal trickes. Stratus behersker de nyeste freestyle akrobatikker og de fleste af de gamle tricks med en uhyggelig høj præcision.

    Stratus er dog bygget, så selv om der er lidt mere vind end det som man forbinder en letvindsdrage med, så er den til at håndtere og leverer masser af sjov og præcise styreegenskaber.

    Rammen er stiv og bygget op af en kulfiberramme af 3 & 4 mm. kulfiberrør.

    En perfekt og stor letvinds, indstigningsdrage i meget lækker kvalitet.

    Typisk lærer man at flyve i fornuftig vind for at få føling med dragen. Har man først den på plads - og kan holde dragen i luften - og prøver man så at flyve en letvindsdrage, tja, så finder man hurtigt ud af at disse krystalklare dage med næsten igen vind er de mest udfordrende.

    Kvalitetsmæssigt er dragen, som alle andre drager fra HQ, helt i top og leveres komplet med dyneema liner og stropper i en flot taske.

    Hent inspiration til tricks i videoen. Brug i det hele taget YouTube til få inspiration. God fornøjelse

    629,00 DKK
    Lager:
  6. Ninja
    Ninja

    Ninja ser stille og rolig ud ved første øjekast, men Ninja kræver en lettere erfaren pilot. Hurtige spins, en dug der gør at det rykker i armene i de højere vindlag, og i det hele taget en meget hurtig drage gør, at der kræves lidt erfaring fra piloten. Ninja er hurtig, præcis og født til hurtige retningsskift. Ninja har et meget stort vindområde. En kulfiberramme gør det muligt at komme i luften fra ca. 4,5m/s og så stopper den først ved. ca. 19 m/s.

    Husk, pas på dig selv - og pas på dine omgivelser. Det går stærkt.

    Kvalitetsmæssigt er dragen, som alle andre drager fra HQ, helt i top, og den leveres i flot taske til opbevaring. Bemærk at den leveres UDEN liner og stropper. Man vil typisk vælger liner efter hvor kraftig vind man er ude i. Vil man ud i den hurtige ende af vindområdet skal man vælge 100kg. Ved svagere vinde kan man nøjes 60-75 kg.

    699,00 DKK
    Lager:
  7. Whizz
    Whizz

    HQ’s sortiment af speed/powerdrager er udviddet og opdateret kraftigt over de sidste år. Whizz der er helt og i den grad sin egen og HQ's hidtil hurtigste. Whizz er udført i nyt, spændende high-tech design med carbonlook. Den elsker vind - så har du en frisk kuling, så er den også klar der...

    Whizz er den hurtigste drage fra HQ samtidig med at den har et meget stort vindområde. Fra ca. 3 m/s er den i luften, og så stopper den først ved. ca. 19 m/s. En kraftig ramme af 6+8 mm kulfiberrør - samt noget vi ikke har set før - en ekstra rygpind har gjort det muligt at manøvre i så stort et område. Dugen er udført i en kombination af ripstop-nylon og mylar, og det visuelle udtryk er helt enestående.

    Whizz styrer præcist med god respons til piloten. Den ekstra rygpind sørger for en behersket acceleration samtidig med at piloten får et godt feed-back under hele flyvningen. Whizz er som de øvrige speed/power drager alene udviklet med henblik på fart. Den rykker godt i armene når der er vind, men det kræver ligeledes sin pilot at styre en speeddrage i bare 10 m/s. Så pas på dig selv - og pas på dine omgivelser. Det går stærkt.

    Bemærk - Whizz leveres uden line og håndledsstropper. Anbefalet brudstyrke er 140 kg.

    Se videon og få en fornemmelse af de kræfter der er i Whizz :-)

    879,00 DKK
    Lager:
  8. Stormy Pete Graphite
    Stormy Pete Graphite

    Stormy Pete flyver som den ser ud - hurtig og spændende. Den leverer varen fra ca. 4 m/s og op til ca. 13 m/s. Om det er tætte spins eller præcisionsflyvning, så overrasker Stormy Pete positivt. Stormy Pete's opbygning over en 6mm, fleksibel glasfiberramme gør den også egnet til dem der vil udføre de første tricks. Stormy Pete's præcision er i det hele taget bemærkelsesværdig når den størrelse tages i betragtning.

    399,00 DKK
    Lager:
  9. Little Arrow
    Little Arrow

    Little Arrow er hurtig, meget hurtig. Her bliver pilotens reaktionsevne presset til det yderste når det begynder rigtigt at blæse. Little Arrow kan du tage med ud i helt op til 20m/s, og så gør dens "lille" størrelse at den bliver helt udsædvanlig hurtig. Og når vi kommer op i hård vind, så skal piloten være opmærksom på at Little Arrow genererer mere power (træk) end hvad man normalt kunne forvente af en drage med et vingespan på 118 cm. 

    Så tag dig i agt, pas på dig selv - og pas på dine omgivelser. Det går stærkt.

    Kvalitetsmæssigt er dragen, som alle andre drager fra HQ, helt i top og leveres komplet med liner og stropper i en flot taske.

    Se - og ikke mindst hør - videon på denne vanvittige hurtige sag :-)

    549,00 DKK
    Lager:
  10. Bebop LIME
    Bebop LIME

    Denne redesignede Bebop fra HQ er en lækker og elegant sag. Den er designet med Yukons smarte 4 punkts bridle system, der sikrer at dragen flyver godt selv i stræk vind.

    Den har et flot design - og så er den til at finde ud af. Det er en perfekt begynderdrage, der har et moderat træk, er robust bygget og tåler "lidt af hvert". Det er selvfølgelig ikke en garanti for at den ikke går i stykker - men glasfiberstænger søger for at omkostningerne holder sig på et respektabelt niveau.


    HQ's kendte kvalitet kendetegner også denne drage, og prisen taget i betragtning, så flyver den ualmindeligt godt.
    Det et en genial drage for begynderen til at lære de første tricks - for herefter at avancere en tand op hvis lysten er der.

    Kvalitetsmæssigt er dragen, som alle andre drager fra HQ, helt i top og leveres komplet med liner, stropper og i en flot taske.

    389,00 DKK
    Lager:
  11. Bebop
    Bebop

    Denne redesignede Bebop fra HQ er en lækker og elegant sag. Den er designet med Yukons smarte 4 punkts bridle system, der sikrer at dragen flyver godt selv i stræk vind.

    Den har et flot design - og så er den til at finde ud af. Det er en perfekt begynderdrage, der har et moderat træk, er robust bygget og tåler "lidt af hvert". Det er selvfølgelig ikke en garanti for at den ikke går i stykker - men glasfiberstænger søger for at omkostningerne holder sig på et respektabelt niveau.


    HQ's kendte kvalitet kendetegner også denne drage, og prisen taget i betragtning, så flyver den ualmindeligt godt.
    Det et en genial drage for begynderen til at lære de første tricks - for herefter at avancere en tand op hvis lysten er der.

    Kvalitetsmæssigt er dragen, som alle andre drager fra HQ, helt i top og leveres komplet med liner, stropper og i en flot taske.

    389,00 DKK
    Lager:
  12. Rookie
    Rookie

    Rookie er en rigtig god begynderdrage og den mindste i HQ's ECO-serie. ECO'serien udemærker sig ved at være prisattraktiv uden at gå på kompromis med kvaliteten. Rookie er bygget op om en glasfiberramme, en ripstop polyester dug og leveres komplet med liner på spoler.

    ECO-serien omfatter og Orion og Trigger, hvor væsentligste forskel er størrelsen. Se relaterede produkter herunder.

    Kvalitetsmæssigt er dragen, som alle andre drager fra HQ, trods det relativt lave prispunkt.

    Dragen leveres komplet incl. liner, spoler og taske.

    179,00 DKK
    Lager:
  13. Orion
    Orion

    Orion er som Rookie en rigtig god begynderdrage og den mellemste i HQ's ECO-serie. ECO'serien udemærker sig ved at være prisattraktiv uden at gå på kompromis med kvaliteten. Orion er bygget op om en glasfiberramme, en ripstop polyester dug og leveres komplet med liner på spoler.

    ECO-serien omfatter og Rookie, Orion og Trigger, hvor væsentligste forskel er størrelsen. Se relaterede produkter herunder.

    Kvalitetsmæssigt er dragen, som alle andre drager fra HQ, trods det relativt lave prispunkt.

    Dragen leveres komplet incl. liner, spoler og taske.

    199,00 DKK
    Lager:
  14. Trigger
    Trigger

    Trigger er den største i HQ's ECO-serie, og med et vingefang på hele 175 cm fylder den en del på himlen. Størrelsen resulterer i et væsentligt større træk end dens mindre brødre, hvorfor denne også først anbefales til børn fra ca. 12 år. 

    Trigger er en rigtig god begynderdrage perfekt til dig der dels ønsker træk, men som også har lyst til at lære dine første tricks. ECO'serien udemærker sig ved at være prisattraktiv uden at gå på kompromis med kvaliteten. Trigger er bygget op om en glasfiberramme på 6mm, en ripstop polyester dug og leveres komplet med liner på spoler og taske.

    ECO-serien omfatter og Rookie, Orion og Trigger, hvor væsentligste forskel er størrelsen. Se relaterede produkter herunder.

    Kvalitetsmæssigt er dragen, som alle andre drager fra HQ, trods det relativt lave prispunkt.

    Dragen leveres komplet incl. liner, spoler og taske.

    299,00 DKK
    Lager:
  15. Quick
    Quick

    Leder du efter din første og meget prisattraktive trick-drage, så er Quick en mulighed. Quick Emerald eller Lava, som er de to farver den findes i, er perfekt til at komme igang med. Den henvender sig til de yngste, der mere skal lære at styre end at lave de tricks som trickdrager er kendt for.

    Quick er bygget op om en glasfiberramme på bare 3mm, en ripstop polyester dug og leveres komplet med liner på spoler.

    129,00 DKK
    Lager:
  16. Dancer Rainbow
    Dancer Rainbow

    Skal du til at lære at flyve med 2 liner? I givet fald er Dancer Rainbow et rigtigt godt bud. Udover at være udført i meget flotte farver, så er Dancer Rainbow udstyret med en meget lang hale påp ikke mindre end 15 meter. Udover at halen kan være med til at lave flotte mønstre, så har halen den egenskab at den trækker farten ud af dragen. Piloten får således betydeligt længre tid til at "forstå" hvad der sker i den anden ende af linerne.

    Kombinationen af de flotte farver og dens godmodige flyveegenskaber gør den perfekt til at lære de yngste at styre en drage med to liner.

    Dragen leveres komplet incl. liner, spoler og taske.

    249,00 DKK
    Lager:
  17. Calypso II
    Calypso II

    Calypso (og Quickstep) er til dem der ønsker lidt højere kvalitet end HQ's ECO-serie. Konstruktionen er lidt mere elegant og materialer har fået et løft. Calypso er stadig en begynderdrage og træk er som følge af størrelsen moderat. Hvis man ønsker at tage farten ud af dragen, kan man med fordel montere en hale. 

    Calypso og Quickstep har samme kendetegn, men Quickstep er en anelse større og findes i flere farvevarianter.

    Kvalitetsmæssigt er dragen, som alle andre drager fra HQ, helt i top.

    Dragen leveres komplet incl. liner, spoler og taske.

    259,00 DKK
    Lager:
  18. Quickstep II
    Quickstep II

    Quickstep er til dem der ønsker lidt højere kvalitet end HQ's ECO-serie. Konstruktionen er lidt mere elegant og ekstrem robust og materialer har fået et løft hele vejen rundt. Quickstep er stadig en begynderdrage og trækket er moderat. Hvis man ønsker at tage farten ud af dragen, kan man med fordel montere en hale. 

    Quickstep kunne sagtens være din første drage til at prøve trik-verdenen af med :-)

    Calypso og Quickstep har samme kendetegn, men Quickstep er en anelse større og findes i flere farvevarianter.

    Kvalitetsmæssigt er dragen, som alle andre drager fra HQ, helt i top.

    Dragen leveres komplet incl. liner, spoler og taske.

    329,00 DKK
    Lager:
  19. Easy Quad 4-linet
    Easy Quad 4-linet

    4-linet til et særdeles overkommeligt budget incl liner og håntag. Den er lidt mindre end de andre i klassen og enklere i sin konstruktion, baseret på en ramme af 4 mm hybrid stænger. Men det gør den ikke kedelig. Det er godt valg til dig, der overvejer at prøve 4-linet. Det er ikke svært at flyve 4-line. Man kan starte med at styre som almindelig 2-linet trick drage ... Og man opdager hurtigt og intuitivt hvad der sker, når man begynder at vippe håntagene. Sjov, responsiv og kvik styring, der fremkalder smil og koncentration. Det er en stor fordel, hvis man har fløjet med 2-linet trickdrager eller en mindre foil tidligere. Easy Quad leveres komplet med liner, håndtag og taske til opbevaring og transport.

    Mål: 162 x 72 cm
    Materialer: Letvægts Ripstop Polyester og Ø4 mm hybridstænger
    Vind: 3 - 10 m/s
    Sværhedsgrad: 3
    Børn: Fra 12 år
    Ready-to-fly: Ja, alt medfølger, håndtag, 4x20m kg dyneema liner.
    799,00 DKK
    Lager:
  20. Meteor 4-linet
    Meteor 4-linet

    200 cm 4-linet på rigtig carbon ramme incl. liner og håntag. Den kan være til dig, som har lidt erfaring med 2-linet, og som overvejer at komme i gang med 4-linet. Det er ikke svært at flyve 4-linet. Man kan starte med at styre som almindelig 2-linet trick drage ... Og man opdager hurtigt og intuitivt hvad der sker, når man begynder at vippe håntagene. Sjov, responsiv og kvik styring, der fremkalder smil og koncentration. Meteor giver med carbon rammen og et rigtigt godt design gode, stabile flyve- og styreegenskaber, piloten har hurtigt en overbevisende oplevelse af kontrol. Meteor leveres komplet med liner, håndtag og taske til opbevaring og transport. Se videoen som giver et lille indtryk af hvad den kan.

    Mål: 200 x 76 cm
    Materialer: Letvægts Ripstop Polyester og Ø6 mm carbon rør
    Vind: 3 - 8 m/s
    Sværhedsgrad: 3
    Børn: Fra 12 år
    Ready-to-fly: Ja, alt medfølger, håndtag, 4x20m kg dyneema liner.
    1.149,00 DKK
    Lager:
  21. Mojo 4-linet
    Mojo 4-linet

    4-linede MOJO, multistyrbar drage, så er det sagt. MOJO afløser HQ' tidligere Mosquito, men med dette helt nydesignede koncept får man, udover ekseptionelle flyveegenskaber, en drage der også er mere intelligent designet og konstrueret.

    Designet er ikke til at tage fejl af, men samtidig er der i designet indbygget en "støddæmper", så MOJO derved er usædvanlig robust ved styrt i jorden sammenlignet med tilsvarende 4-linede multistyrbare drager.
    Konstruktion, og ikke mindst robustheden, er god for nybegyndere i det multistyrbare, for nu er der udsigter til lange flyve-sessions.

    Inkluderet i MOJO pakken leveres bremse-sejl, som kan monteres ved indsats i det øvre vindområde og MOJO holdes derved rolig og kontrollérbar. Bremsesejlet kan omvendt afmonteres ved flyning i lettere vind.

    Hele det 4-linede repetoire er muligt med MOJO, lige fra fremad til baglæns, øjeblikkelig stop & svæve, propel-spin omkring egen akse. Specielt på baglæns egenskaberne sætter MOJO nye standarder. Flyvning uden bremsesejlet i den øvre vind gør MOJO til lidt af en fartbølle, hvor den specielt i loops er meget hurtig.

    Alt i alt masser er udfordringer for både nybegyndere og øvede.

    Kvalitetsmæssigt er dragen, som alle andre drager fra HQ, helt i top og leveres komplet med dyneema liner og 4-linede håndtag i en flot taske.

    1.449,00 DKK
    Lager:
  22. Maestro III
    Maestro III

    Videoen viser en tideligere version af Maestro - den er bare blevet forfinet over tid... =>

    3. generation af Maestro er yderlige forfinet - og det ned til mindste detalje. Krydsviklede Dynamic T15 kulfiberstænger giver en optimal stivhed i rammen og dermed en optimal respons til piloten. Med Maestro III følger et 15 gram vægt sæt så præcisions tricks også kan udføres under højere vindforholde.

    Maestro III behersker såvel "old school" som "new school" tricks og trickkombinationer med sikkerhed og dette ikke mindst med en fantastisk optik. Jojos er nu endnu lettere og beherkes også multipel. Tricks som Back Flip, Power Lazys og Jacob's Ladder er noget Maestro III nyder, lige som et hav af andre tricks.

    Maestro III er pga. sin opbygning og gode respons egnet til såvel begyndere som øvede. Den er bare flot - og stor. Et vingespan på hele 220 cm.

    Den leveres komplet med liner og stropper i en flot taske.

    Videoen viser en tideligere version af Maestro - den er bare blevet forfinet over tid... =>

     

    1.199,00 DKK
    Lager:
  23. Arrow
    Arrow

    Med et vingespan på 220 cm er Arrow en drage i klassen, der kræver sin pilot. Men har du erfaring og mod til at køre i denne klasse, så bliver det for alvor også sjovt. Den leverer et gedigent træk og overraskende hurtighed, dynamik og fart. Rammen af carbon gør at du har en meget præcis flyvning, og egenskaberne overrasker virkelig med en drage i denne størrelse. Når man kommer op i den størrelse vil man tænke stor og doven - men ikke her! Den er bygget til vind. producenten oplyser 2-16 m/s. Vi siger normalt,at når det blæser over 10-12 m/s så skal du vide hvad du gør. Vi går indenfor :) Er du i en god vind på 7-9 m/s skal du være klar til at tage udfordringen op med det træk den leverer. I svagere vinde er det selvfølgelig en anden sag. Se videoen, hvor piloten er ude i en ret frisk vind. Bemærk kite only (liner medfølger ikke) Anbefalede liner 100kg.

    1.349,00 DKK
    Lager:
  24. Arrow XL
    Arrow XL

    Velvoksen fyr med vingespan på hele 270cm. Det er stort i klassen trickdrager / sportsdrager, og der er virkelig smæk for skillingen - power og fremfor alt fart. Rammen er carbon, og stivheden giver Arrow XL præcise og dynamiske flyveegenskaber - du mærker i hænderne præcist hvad der sker for enden af linerne. Det er en i særklasse oplevelse at flyve Arrow XL - men det er ikke for begyndere. Du skal have erfaring med trick flyvning, og være klar til at håndtere kræfterne - og du skal respekt for den. Den har ret voldsom power i vindstød, den kan være med i op til over 10 m/s. Så pas på dem. Bemærk at den leveres kite only. Anbefalede liner er 100-150kg afhængig af den vind, du ønsker at flyve i.

    Se evt "lillebroderen" Arrow på 220cm. Der er en video, der viser nogle af de ting, det handler om.

    1.799,00 DKK
    Lager:
Copyright © dragestedet.dk