Limbo II
Limbo II Limbo II Limbo II Limbo II Limbo II Limbo II

Limbo II

På lager
Kun %1 tilbage
Varenummer
11238x
499,00DKK
Valgt:
Limbo II
- +
BESKRIVELSE
Spørgsmål til produktet
BEDØMMELSER

Limbo II er en forfinet udgave af den meget populære Limbo I. Limbo har fået en endnu mere præcis styring, og det nye graphit-look er meget flot når du ser den mod himlen. Limbo har et mere moderne design og udmærker sig ved at være en god, robust og lækker all-round sportsdrage. Limbo har et moderat træk og er derfor meget nem at flyve.

Limbo II behøver ikke særligt meget vind for at komme i luften. Ca. 3 m/s er nok - men du behøver ikke at tage den ned før vinden rammer ca. 12 m/s på skalaen. Hvor den er nem at flyve i let vind, overrasker den med hastighed og kræfter i stærk vind. Så jo - Limbo har lidt af alt.

HQ's kendte kvalitet kendetegner også denne drage, og prisen taget i betragtning, så flyver den ualmindeligt godt og favner bredt på vindskalaen.
Det et en genial drage for begynderen til at lære de første tricks - for herefter at avancere en tand op af hvis lysten er der.

Kvalitetsmæssigt er dragen, som alle andre drager fra HQ, helt i top og leveres komplet med liner, stropper og i en flot taske.

Mål: 155 x 67 cm
Materialer: Ripstop Polyester og 5mm glasfiberstænger
Vind: 4 - 10 m/s
Sværhedsgrad: 2,5
Børn: Fra 10 år
Ready-to-fly: Ja, alt medfølger
Skriv din egen bedømmelse
Du anmelder:Limbo II
Spørgsmål til produktet
Copyright © dragestedet.dk