Whizz
Whizz Whizz

Whizz

IKKE PÅ LAGER
Varenummer
117482
879,00DKK
- +
BESKRIVELSE
Spørgsmål til produktet
BEDØMMELSER

HQ’s sortiment af speed/powerdrager er udviddet og opdateret kraftigt over de sidste år. Whizz der er helt og i den grad sin egen og HQ's hidtil hurtigste. Whizz er udført i nyt, spændende high-tech design med carbonlook. Den elsker vind - så har du en frisk kuling, så er den også klar der...

Whizz er den hurtigste drage fra HQ samtidig med at den har et meget stort vindområde. Fra ca. 3 m/s er den i luften, og så stopper den først ved. ca. 19 m/s. En kraftig ramme af 6+8 mm kulfiberrør - samt noget vi ikke har set før - en ekstra rygpind har gjort det muligt at manøvre i så stort et område. Dugen er udført i en kombination af ripstop-nylon og mylar, og det visuelle udtryk er helt enestående.

Whizz styrer præcist med god respons til piloten. Den ekstra rygpind sørger for en behersket acceleration samtidig med at piloten får et godt feed-back under hele flyvningen. Whizz er som de øvrige speed/power drager alene udviklet med henblik på fart. Den rykker godt i armene når der er vind, men det kræver ligeledes sin pilot at styre en speeddrage i bare 10 m/s. Så pas på dig selv - og pas på dine omgivelser. Det går stærkt.

Bemærk - Whizz leveres uden line og håndledsstropper. Anbefalet brudstyrke er 140 kg.

Se videon og få en fornemmelse af de kræfter der er i Whizz :-)

Mål: 190 x 68 cm
Materialer: Ripstop Polyester + Mylar, kulfiberstænger 6+8mm
Vind: 3 - 19 m/s
Sværhedsgrad: 4
Børn: Fra 16 år
Ready-to-fly: Nej, leveres uden liner. Anbefalet brudstyrke 140kg.

 

Skriv din egen bedømmelse
Du anmelder:Whizz
Spørgsmål til produktet
Copyright © dragestedet.dk