2-linede trainerkites

 1. HQ4 Fluxx
  HQ4 Fluxx

  Klassisk, enkelt 2-linet foil med bar – trainer kite i sin enkleste form. Fluxx er bygget op i en enkel, robust og let fløjet konstruktion. Den fylder funktionen som trainer kite, men er også oplagt til leg, hvor der skal prøves kræfter med vinden på strand eller mark. Den er let at komme i gang med. Og de to mindste størrelser, 1.3 og 1.8, er perfekt til børn fra hhv. ca 8 og 12 år. Fluxx er udviklet og forbedret over en del år, og er blevet til i en design proces, hvor funktion, og nemhed hurtigt skal få piloten ind i en oplevelse af at forstå vind-vinduet og powerzonen. Den styrer præcist, er nem at arbejde med og mere intuitivt bliver det ikke på dette overkommelige budget.

  Bemærk at håndleds leach ikke følger med, men kan tilkøbes. Se relaterede varer. (Det er en form for sikring som gør at kiten ikke blæser væk, hvis man slipper den helt.)

  Lidt ældre video (fra konkurrenten) der fint viser hvordan du kommer i gang med din 2-linede trainerkite =>
  Bemærk at sikkerhedssystemet er tilkøb - se relaterede varer ovenfor.

  539,00 DKK
  Lager:
 2. Paraflex 1.7 Sport
  Paraflex 1.7 Sport

  Selv om Paraflex Sport 1.7 lægger sig i den billige ende af 2-linede trianerkites, er det en overraskende fin kite til pengene. Den flyver godt, og løser opgaven som trainer kite rigtigt fint. Man får en god, kontant oplevelse af powerzonen. Der er med den lille størrelse ikke så voldsomt træk i den. Men så kan de unge fra ca 12 år være med.  Der medfølger leach til håndledet, så er er styr på den, hvis man skulle tabe baren eller komme i problemer i for kraftig vind.

  Lidt ældre video, men den viser fint hvordan du kommer i gang med din 2-linede trainerkite =>

  629,00 DKK
  Lager:
 3. Paraflex 2.3 Sport
  Paraflex 2.3 Sport

  Klassisk, enkelt 2-linet foil med bar – trainer kite i sin mest enkle form. Paraflex Sport er bygget op i en enkel, robust og let fløjet konstruktion. Den udfylder funktionen som trainer kite, men er også oplagt til leg, hvor der skal prøves kræfter med vinden på strand eller mark. Den er let at komme i gang med og leveres med påmonteret sikkerhedssystem.

  Paraflex Sport er udviklet og forbedret over en del år, og er blevet til i en design proces, hvor funktion og nemhed hurtigt skal få piloten ind i en oplevelse af at forstå vind-vinduet og powerzonen. Den styrer præcist, er nem at arbejde med. Mere intuitivt bliver det ikke på dette overkommelige budget.

  Lidt ældre video der fint viser hvordan du kommer i gang med din 2-linede trainerkite =>

  799,00 DKK
  Lager:
 4. Amigo DC
  Amigo DC

  Klassisk, enkelt 2-linet foil med bar – trainer kite i sin enkleste form. Amigo er bygget op i en enkel, robust og let fløjet konstruktion. Den fylder funktionen som trainer kite, men er også oplagt til leg, hvor der skal prøves kræfter med vinden på strand eller mark. Den er let at komme i gang med. Og de to mindste størrelser, 1.35 og 1.75, er perfekt til børn fra hhv. ca 8 og 12 år. Den store model er anbefalet fra 14+.

  Amigo adskiller sig fra mange øvrige producenter i sit farvevalg, og gør en kærkommen forskel på himlen. De er flotte og står skarpt på. Funktion og nemhed skal hurtigt få piloten ind i en oplevelse af at forstå vind-vinduet og herunder powerzonen. Den styrer præcist, er nem at arbejde med og mere intuitivt bliver det ikke på dette overkommelige budget.

  Bemærk at håndleds leach er inkluderet i pakken og monteret fra fabrik. Så det er bare at pakke ud og komme i gang. Håndleds leach er en sikring der gør at kiten ikke blæser væk, hvis man slipper den helt. Så er du ved at styrte i jorden - så giv slip :-)

  Lidt ældre video (fra konkurrenten) der fint viser hvordan du kommer i gang med din 2-linede trainerkite =>

  449,00 DKK
  Lager:
Copyright © dragestedet.dk