Tilbud

 1. Paraflex Trainer 2.3
  Tilbud
  Paraflex Trainer 2.3

  All-round let fløjet 3-linet trainer kite til en attraktiv pris. Den leverer et fornuftigt træk og har gode flyveegenskaber. Den dækker et bredt behov til dig der har brug for en trainer kite som opstart til et videre forløb eller blot til sjov, leg og træk i vinden. Vi har endda set unge, lettere piloter bruge den i buggy. Her får man meget for pengene. Størrelsen gør at unge ned til ca 14-15 kan være med. Start op i en svagere vind, så I finder ud hvordan den opfører sig.

  Paraflex Trainer har en særlig mulighed, nemlig at den enkelt kan bygges om til 4-linet kite. Det eneste man skal gøre er at afmontere baren og sætte håndtag på i stedet. Den 3. line er nemlig 2 liner som sidder på håndleds leachen. 2 liner udgør altså den 3. line.

  Den leveres komplet med kite, liner og bar samt en taske til opbevaring.

  Hvad er det 3-linede system? 2 af de 3 liner fungerer som på en 2-linet foil. Man styrer med dem og træk overføres via de 2 liner. Den 3. line er med et mindre bridle system forbundet med bunden af dragen og den anden ende har man omkring håndleddet. Fordelene er:

  Når man er færdig med at flyve, og ønsker at afslutte, så ”smider” man blot baren, og al kraft går ud af kiten og den falder til jorden, foran dig, hvor den kan sikres. Hvis man kommer i ”problemer” med for kraftig vind eller udsigt til et alvorligt crash, som kan ødelægge kiten, smider man baren og den vil gå til jorden uden kraft. En kite, der crasher hårdt i jorden med fronten ned, kan sprænge cellerne. Den 3. line beskytter således din kite.

  Er dragen på jorden med fronten ned er en 2-linet ret svær at vende om. Man skal prøve mange gange, og ofte skal der en hjælper hen til dragen for at vende den om. Med den 3. Line kan holde i baren med den hånd og ”nøkke” den dragen rundt med den anden hånde og den 3. line. Langt lettere at flyve alene.

  Det 3-linede system koster lidt ekstra i forhold til 2-linede, men der er både nemhed, komfort og sikring af udstyret i det.

  Så let kommer du i gang med din 3-linede trainerkite =>

   

  Special Price 999,00 DKK Regular Price 1.049,00 DKK
  Lager:
 2. Eddy - Mouse
  Tilbud
  Eddy - Mouse

  Stor, flot, klassisk diamantdrage udført i gode materialer, hvor det mest er motivet der afgør valget. Her vises den mod motiv af en mus.

  Dragen leveres i flot taske incl. line og håndtag

   

  Mål: 68 x 68 cm
  Materialer: Letvægts Ripstop Polyester og glasfiberstænger
  Vind: 3 - 9 m/s
  Sværhedsgrad: 1
  Børn: Fra 5 år
  Ready-to-fly: Ja, alt medfølger incl. line på 60 meter
  Special Price 129,95 DKK Regular Price 159,00 DKK
  Lager:
 3. Eddy - Frank
  Tilbud
  Eddy - Frank

  Stor, flot, klassisk diamantdrage udført i gode materialer, hvor det mest er motivet der afgør valget. Her vises den mod motiv af en tegneseriefigur.

  Dragen leveres i flot taske incl. line og håndtag

   

  Mål: 68 x 68 cm
  Materialer: Letvægts Ripstop Polyester og glasfiberstænger
  Vind: 3 - 9 m/s
  Sværhedsgrad: 1
  Børn: Fra 5 år
  Ready-to-fly: Ja, alt medfølger incl. line på 60 meter
  Special Price 99,95 DKK Regular Price 159,00 DKK
  Lager:
 4. Eddy - Happy Froggy 50
  Tilbud
  Eddy - Happy Froggy 50

  Mindre, klassisk diamantdrage til et meget overkommeligt budget hvor det mest er motivet der afgør valget. Her vises den med motiv af en sød frø.

  Dragen leveres i plastic-taske incl. line og håndtag

   

  Mål: 45 x 50 cm
  Materialer: Letvægts Ripstop Polyester og glasfiberstænger
  Vind: 3 - 9 m/s
  Sværhedsgrad: 1
  Børn: Fra 5 år
  Ready-to-fly: Ja, alt medfølger incl. line på 25 meter
  Special Price 59,95 DKK Regular Price 79,95 DKK
  Lager:
 5. Ion Jungle
  Tilbud
  Ion Jungle

  Ion er en stor drage med et meget flot look, ikke mindst pga. det valgte carbon-optik. Ion er som Salsa kendetegnet ved et kæmpe vindområde, men hvor Salsa kan komme i luften allerede ved 1,5 m/s så starter Ion ved 3 m/s. Til gengæld stopper den først ved 15 m/s.

  Ion's store vindområde - specielt det faktum at den kan flyve i op til 15 m/s gør den velegnet til de stødende vindforhold der typisk er inde i landet såvel som den kraftige vind ved kysterne. 

  Ion behersker trods sin lidt kraftigere kontsturktion med 6mm stænger et hav af tricks. Så er du til Flic Flacs, Multi Lazys, Comets, Axel-Kaskade eller 540'er - you name it - så vil du undre dig over hvor nemt Ion berhersker dem.

  Ion har således et kæmpe anvendelsesområde og du vil opleve den som meget kontrollerbar i stort set hele vindområdet. Netop det faktum gør den velegnet til såvel begynder som øvede. Det er en trickdrage du i den grad kan vokse med.

  Kvalitetsmæssigt er dragen, som alle andre drager fra HQ, af en utrolig høj standard og leveres komplet med liner og stropper en en flot taske.

  Special Price 699,00 DKK Regular Price 899,00 DKK
  Lager:
Copyright © dragestedet.dk