Slackers Balanceline Slackline

 1. Slackers Ninja Line klatrereb
  Slackers Ninja Line klatrereb

  Klatretov der kan bruges som tilbehør til Ninja Line eller bare som udfordrende klatretov i træet i haven. Ca 2,5 meter godt “gribetov” med 4 støtteknapper for hver 45 cm. Den medfølgende låsbare karabin gør den let at montere. Anbefalet maksimal vægt er 80 kg.

  359,00DKK
  Lager:
 2. Slackers Ninja Line stige
  Slackers Ninja Line stige

  Klatrestige der kan bruges som tilbehør til Ninja Line - eller som adgang til den hemmelige hule i træet :)
  2,5 meter lange med 6 stk trin af 38 cm brede Ø30 mm rundstokke.

  449,00DKK
  Lager:
 3. Slackers Ninja Line intro-Kit
  Slackers Ninja Line intro-Kit

  Ninja line er en sjov og krævende udfordring for børn, og den er særdeles udviklende for både styrke og motorik. Med forskellige greb arbejder man sig frem gennem linens hindringer som er monteret i løkker monteret på linen. Der medfølger 7 forhindringer, og der er 12 monterings punkter på linen (Der kan tilkøbes ekstra forhindringer). Det er oplagt at lave styrkekonkurrencer, hvor man tager tid på gennemførelse af tur eller tur-retur. Ninja-line spændes ud mellem 2 solide punkter, fx 2 træer og strammes op med strammerlåsen (skralde). Alt medfølger til ibrugtagning.

  Længde: 11 meter (5 cm bred line)
  Største vægt i linen: 110kg
  Kan også spændes op som slackline (balanceline) i lav højde.

  1.399,00DKK
  Lager:
 4. Slackers træ beskyttelse
  Slackers træ beskyttelse

  Er du øm over træet i haven, og vil undgå at der skal komme mærker i barken, når du har sat slackline (balanceline) eller zipline (tovbane) op, så skal du købe beskyttelsessættet. Det giver god beskyttelse i form af en større, polstret trædeflade mod barken.

  219,00DKK
  Lager:
 5. Slackers Slackline incl støtte line
  Slackers Slackline incl støtte line

  Klassisk Balance line / Slackline hvor der i sættet medfølger en læreline eller støtteline. Linen spændes op mellem to faste punkter, typisk to træer, og man holder balancen og bevæger sig på den stramt udspændte line. Det er god træning for børn og voksne - både til leg og sjov - men også som seriøs træning til en lang række sports discipliner som fx ski, surf, kampsport, dans, boldsport og meget mere, hvor der er brug for balance og koordination. I dette sæt kan man vælge at sætte dem medfølgende støtteline op, så man efter behov kan gribe støtte for at holde balancen.
  Til børnefødselsdagen laver man konkurrencer på tid eller 2-og-2 hvem der skal stå på linen længst tid.

  Spænd den op i lav højde over underlaget, så man bare kan træde ned fra den.

  Længde 15 meter (kan spændes op kortere).
  Linens bredde 50 mm.
  Max vægt på linen 300 kg.

  799,00DKK
  Lager:
 6. Slackline Standard 15 meter
  Slackline Standard 15 meter

  Sjovt og enkelt - man skal holde balancen, og bevæge sig på den stramt udspændte line. Det er god træning for børn og voksne - både til leg og sjov - men også som seriøs træning til en lang række sports discipliner som fx ski, surf, kampsport, dans, boldsport og meget mere, hvor der er brug for balance og koordination. Til børnefødselsdagen laver man konkurrencer på tid eller 2-og-2 hvem der skal stå på linen længst tid.

  Balancelinen eller Slackline som den også kaldes spændes ud mellem 2 solide punkter, fx 2 træer og strammes op med strammerlåsen (skralde). 2 fæsteløkker medfølger. Spænd den op i lav højde over underlaget, så man bare kan træde ned fra den.

  Længde 15 meter (kan spændes op kortere).
  Linens bredde 50 mm.
  Brudstyrke 3.000 kg
  Max personvægt 130 kg.

  479,00DKK
  Lager:
Copyright © dragestedet.dk