Stærkvind

 1. Sprinter
  Sprinter

  Spændene kite til en overkommelig pris som klarer hårdere vind, så der er udfordringer til dig, der gerne vil prøve kræfter med en drage, der bliver agil i hård vind. Den skal have lidt vind for at komme i luften med sin lidt tungere glasfiberramme, gerne over 5-6 m/sek.

  349,00DKK
  Lager:
 2. Little Arrow
  Little Arrow

  Little Arrow er hurtig, meget hurtig. Her bliver pilotens reaktionsevne presset til det yderste når det begynder rigtigt at blæse. Little Arrow kan du tage med ud i helt op til 20m/s, og så gør dens "lille" størrelse at den bliver helt udsædvanlig hurtig. Og når vi kommer op i hård vind, så skal piloten være opmærksom på at Little Arrow genererer mere power (træk) end hvad man normalt kunne forvente af en drage med et vingespan på 118 cm. 

  Så tag dig i agt, pas på dig selv - og pas på dine omgivelser. Det går stærkt.

  Kvalitetsmæssigt er dragen, som alle andre drager fra HQ, helt i top og leveres komplet med liner og stropper i en flot taske.

  Se - og ikke mindst hør - videon på denne vanvittige hurtige sag :-)

  699,00DKK
  Lager:
 3. Stormy Pete Graphite
  Stormy Pete Graphite

  Stormy Pete flyver som den ser ud - hurtig og spændende. Den leverer varen fra ca. 4 m/s og op til ca. 13 m/s. Om det er tætte spins eller præcisionsflyvning, så overrasker Stormy Pete positivt. Stormy Pete's opbygning over en 6mm, fleksibel glasfiberramme gør den også egnet til dem der vil udføre de første tricks. Stormy Pete's præcision er i det hele taget bemærkelsesværdig når den størrelse tages i betragtning.

  549,00DKK
  Lager:
 4. Whizz
  Whizz

  HQ’s sortiment af speed/powerdrager er udviddet og opdateret kraftigt over de sidste år. Whizz der er helt og i den grad sin egen og HQ's hidtil hurtigste. Whizz er udført i nyt, spændende high-tech design med carbonlook. Den elsker vind - så har du en frisk kuling, så er den også klar der...

  Whizz er den hurtigste drage fra HQ samtidig med at den har et meget stort vindområde. Fra ca. 3 m/s er den i luften, og så stopper den først ved. ca. 19 m/s. En kraftig ramme af 6+8 mm kulfiberrør - samt noget vi ikke har set før - en ekstra rygpind har gjort det muligt at manøvre i så stort et område. Dugen er udført i en kombination af ripstop-nylon og mylar, og det visuelle udtryk er helt enestående.

  Whizz styrer præcist med god respons til piloten. Den ekstra rygpind sørger for en behersket acceleration samtidig med at piloten får et godt feed-back under hele flyvningen. Whizz er som de øvrige speed/power drager alene udviklet med henblik på fart. Den rykker godt i armene når der er vind, men det kræver ligeledes sin pilot at styre en speeddrage i bare 10 m/s. Så pas på dig selv - og pas på dine omgivelser. Det går stærkt.

  Bemærk - Whizz leveres uden line og håndledsstropper. Anbefalet brudstyrke er 140 kg.

  Se videon og få en fornemmelse af de kræfter der er i Whizz :-)

  1.099,00DKK
  Lager:
Copyright © dragestedet.dk