Stærkvind

 1. Little Arrow
  Little Arrow

  Little Arrow er hurtig, meget hurtig. Her bliver pilotens reaktionsevne presset til det yderste når det begynder rigtigt at blæse. Little Arrow kan du tage med ud i helt op til 20m/s, og så gør dens "lille" størrelse at den bliver helt udsædvanlig hurtig. Og når vi kommer op i hård vind, så skal piloten være opmærksom på at Little Arrow genererer mere power (træk) end hvad man normalt kunne forvente af en drage med et vingespan på 118 cm. 

  Så tag dig i agt, pas på dig selv - og pas på dine omgivelser. Det går stærkt.

  Kvalitetsmæssigt er dragen, som alle andre drager fra HQ, helt i top og leveres komplet med liner og stropper i en flot taske.

  Se - og ikke mindst hør - videon på denne vanvittige hurtige sag :-)

  549,00 DKK
  Lager:
 2. Ninja
  Ninja

  Ninja ser stille og rolig ud ved første øjekast, men Ninja kræver en lettere erfaren pilot. Hurtige spins, en dug der gør at det rykker i armene i de højere vindlag, og i det hele taget en meget hurtig drage gør, at der kræves lidt erfaring fra piloten. Ninja er hurtig, præcis og født til hurtige retningsskift. Ninja har et meget stort vindområde. En kulfiberramme gør det muligt at komme i luften fra ca. 4,5m/s og så stopper den først ved. ca. 19 m/s.

  Husk, pas på dig selv - og pas på dine omgivelser. Det går stærkt.

  Kvalitetsmæssigt er dragen, som alle andre drager fra HQ, helt i top, og den leveres i flot taske til opbevaring. Bemærk at den leveres UDEN liner og stropper. Man vil typisk vælger liner efter hvor kraftig vind man er ude i. Vil man ud i den hurtige ende af vindområdet skal man vælge 100kg. Ved svagere vinde kan man nøjes 60-75 kg.

  699,00 DKK
  Lager:
Copyright © dragestedet.dk