Øvet

 1. Ion
  Tilbud
  Ion

  Ion er en stor drage med et meget flot look, ikke mindst pga. det valgte carbon-optik. Ion er som Salsa kendetegnet ved et kæmpe vindområde, men hvor Salsa kan komme i luften allerede ved 1,5 m/s så starter Ion ved 3 m/s. Til gengæld stopper den først ved 15 m/s.

  Ion's store vindområde - specielt det faktum at den kan flyve i op til 15 m/s gør den velegnet til de stødende vindforhold der typisk er inde i landet såvel som den kraftige vind ved kysterne. 

  Ion behersker trods sin lidt kraftigere kontsturktion med 6mm stænger et hav af tricks. Så er du til Flic Flacs, Multi Lazys, Comets, Axel-Kaskade eller 540'er - you name it - så vil du undre dig over hvor nemt Ion berhersker dem.

  Ion har således et kæmpe anvendelsesområde og du vil opleve den som meget kontrollerbar i stort set hele vindområdet. Netop det faktum gør den velegnet til såvel begynder som øvede. Det er en trickdrage du i den grad kan vokse med.

  Kvalitetsmæssigt er dragen, som alle andre drager fra HQ, af en utrolig høj standard og leveres komplet med liner og stropper en en flot taske.

  Regular Price 899,00 DKK 699,00 DKK
  Lager:
Copyright © dragestedet.dk