Øvet

 1. Salsa III
  Salsa III

  3 generation af Salsa er nu klar, og fra at være en rigtig lækker all-round trick drager, er den bare blevet endnu bedre og behersker et hav af tricks. Bolero er blevet lidt større, har har nu et vingespan på hele 188 cm. og som tidligere har den et meget stort vindområde.

  Salsa flyver roligt, stabilt og ikke mindst præcist i et bredt vindspekter (1,5 - 10,5 m/s). Vindområdet gør, at du kan få Salsa i luften i 80% af tiden med det lunefulde, danske vejr - ikke så ringe endda.
  Salsa er konstrueret med en kombination af kulfiber og hybridstænger, for at gøre dragen robust uden at det går for meget ud over flyveevnerne. Salsa behersker en del tricks, så det er såmænd bare med at komme i gang.

  Kvalitetsmæssigt er dragen, som alle andre drager fra HQ, af en utrolig høj standard.

  Dragen leveres komplet med liner, stropper og i en flot taske.

  Se inspirationsvideo med mulige - og umulige - tricks.

  689,00 DKK
  Lager:
 2. Buzz
  Buzz

  Buzz fascinerer pga. sin optik, rolighed og størrelse. Hele 218 cm. målder den i vingespan. Buzz henvender sig mod den ambitionsfulde starter, men størrelsen taget i betragtning, anbefalder vi den til letøvede eller øvede. En så stor drage har et vist træk som vi synes kræver lidt erfaring.

  Buzz er meget flot forarbejdet og bygget op om en krafig og meget robust glasfiberramme med hele 8 mm stænger. Når Buzz er i luften er den elegant og moderne i sit udtryk. Buzz henvender sig mere til dem der mest af alt har lyst til at "hænge ud" efter fyraften og mindre til dem der vil stå og lave fanzy tricks. 

  Kvalitetsmæssigt er dragen, som alle andre drager fra HQ, helt i top og leveres komplet med dyneema liner og stropper i en flot taske.

  699,00 DKK
  Lager:
 3. Maestro III
  Maestro III

  Videoen viser en tideligere version af Maestro - den er bare blevet forfinet over tid... =>

  3. generation af Maestro er yderlige forfinet - og det ned til mindste detalje. Krydsviklede Dynamic T15 kulfiberstænger giver en optimal stivhed i rammen og dermed en optimal respons til piloten. Med Maestro III følger et 15 gram vægt sæt så præcisions tricks også kan udføres under højere vindforholde.

  Maestro III behersker såvel "old school" som "new school" tricks og trickkombinationer med sikkerhed og dette ikke mindst med en fantastisk optik. Jojos er nu endnu lettere og beherkes også multipel. Tricks som Back Flip, Power Lazys og Jacob's Ladder er noget Maestro III nyder, lige som et hav af andre tricks.

  Maestro III er pga. sin opbygning og gode respons egnet til såvel begyndere som øvede. Den er bare flot - og stor. Et vingespan på hele 220 cm.

  Den leveres komplet med liner og stropper i en flot taske.

  Videoen viser en tideligere version af Maestro - den er bare blevet forfinet over tid... =>

   

  1.199,00 DKK
  Lager:
Copyright © dragestedet.dk