Til stranden

 1. Strandtennis sæt - gitter bats
  Strandtennis sæt - gitter bats

  Robust strandtennis sæt i kraftig plast. Bats i gitter konstruktion gør det stift, og luft kan passere i slaget. Godt ergonomisk greb. 39,5 x 20 cm. 2 skumbolde og pose til opbevaring medfølger.

  129,00 DKK
  Lager:
 2. Klovnefisk badebold
  Klovnefisk badebold

  En i særklasse luksus badebold, der også gerne tager rolle som en god kammerat blandt bamserne på børneværelset. Den er sjov med klovnefisk motivet. Frisk orange farve, som er UV-bestandig. Pustes op med almidelig badeboldventil. 67 x 40cm

  229,00 DKK
  Lager:
 3. Baseball-Set neopren
  Baseball-Set neopren

  Rigtigt fint baseball sæt med bat og bold. Overflade af neopren og godt greb på battet gør det let at komme i gang med legen. Den medfølgende bold har en god størrelse at kaste med. Begge dele er forholdsvis lette, så de egner sig godt til leg. Bat 62 cm, 200 g. Bolden Ø80 mm.

  179,00 DKK
  Lager:
 4. Ogo Sport Set
  Ogo Sport Set

  Klassisk legetøj til strand, have, park ... Hvor 2 eller flere spillere sender en bold rundt eller retur med tallerkenformet, fjedrende "ketcher" Ø29cm. Bolden er udformet, så den er ret langsom, og derfor er det let at komme i gang med. Man kan stå helt op til 40 meter fra hinanden, men spillet fungerer fint med få meters afstand. Det er et spørgsmål om alder og temperament.

  Der medfølger to "ketchere" og 1 bold. Skal I spille mere end to skal I have to eller flere sæt.

  299,00 DKK
  Lager:
 5. Beachball Set med 2 bolde
  Beachball Set med 2 bolde

  Strandtennis i sin klassiske udgave - men fremstillet med neopren overflade og fjedrende bat, som gør sættet lækkert at lege med. Bat er 40x22 cm. boldene er Ø4 cm. praktisk net til opbevaring medfølger.

  179,00 DKK
  Lager:
 6. Jazzminton Set
  Jazzminton Set

  Et rigtigt sjovt paddle spil til haven, stranden, parken eller måske kontoret. Alle der prøver det, finder det sjovt og fremfor alt let. Uøvede med et bat og børn kan sagtens være med her. Der medfølger 3 bolde. En langsom, en lidt hurtigere - og en med lys. Det er rigtigt sjovt i halvmørket. Den tænder og slukker selv ved brug. (1 batteri CR927 er monteret). Man spiller med mellem 2 og 10 meters afstand. Bats er af træ, som giver et godt lille smæld ved kontakt med bolden. Godt grip håndtag.

  Man kan være med fra ca 6-års alderen. 

  179,00 DKK
  Lager:
 7. Ekstra bolde, 3 stk. Jazzminton
  Ekstra bolde, 3 stk. Jazzminton

  Ekstra bolde til jazzminton. En langsom, en lidt hurtigere - og en med lys. (1 batteri CR927 er monteret).

  89,00 DKK
  Lager:
 8. Beachvolly bold Neopren
  Beachvolly bold Neopren

  Bold i størrelse 5 til beachvolley i neopren. En rigtig lækker bold til leg i vandkanten, haven eller parken. Der er tale om en forholdsvis blød bold, så man ikke slår sig. str 5 (Ø21 cm). friske, UV-bestandige farver. Pumpes med boldpumpe. Må ikke pumpes over den anviste størrelse, Ø21 cm, ca 0,2 bar.

  Vær opmærksom på at det ikke er en fodbold. Bruges den til traditionel fodbold, tacklinger og lignende, går den i stykker.

  149,00 DKK
  Lager:
Copyright © dragestedet.dk