XL og 4-linet

 1. Meteor 4-linet
  Meteor 4-linet

  200 cm 4-linet på rigtig carbon ramme incl. liner og håntag. Den kan være til dig, som har lidt erfaring med 2-linet, og som overvejer at komme i gang med 4-linet. Det er ikke svært at flyve 4-linet. Man kan starte med at styre som almindelig 2-linet trick drage ... Og man opdager hurtigt og intuitivt hvad der sker, når man begynder at vippe håntagene. Sjov, responsiv og kvik styring, der fremkalder smil og koncentration. Meteor giver med carbon rammen og et rigtigt godt design gode, stabile flyve- og styreegenskaber, piloten har hurtigt en overbevisende oplevelse af kontrol. Meteor leveres komplet med liner, håndtag og taske til opbevaring og transport. Se videoen som giver et lille indtryk af hvad den kan.

  Mål: 200 x 76 cm
  Materialer: Letvægts Ripstop Polyester og Ø6 mm carbon rør
  Vind: 3 - 8 m/s
  Sværhedsgrad: 3
  Børn: Fra 12 år
  Ready-to-fly: Ja, alt medfølger, håndtag, 4x20m kg dyneema liner.
  1.399,00DKK
  Lager:
 2. Easy Quad 4-linet
  Easy Quad 4-linet

  4-linet til et særdeles overkommeligt budget incl liner og håntag. Den er lidt mindre end de andre i klassen og enklere i sin konstruktion, baseret på en ramme af 4 mm hybrid stænger. Men det gør den ikke kedelig. Det er godt valg til dig, der overvejer at prøve 4-linet. Det er ikke svært at flyve 4-line. Man kan starte med at styre som almindelig 2-linet trick drage ... Og man opdager hurtigt og intuitivt hvad der sker, når man begynder at vippe håntagene. Sjov, responsiv og kvik styring, der fremkalder smil og koncentration. Det er en stor fordel, hvis man har fløjet med 2-linet trickdrager eller en mindre foil tidligere. Easy Quad leveres komplet med liner, håndtag og taske til opbevaring og transport.

  Mål: 162 x 72 cm
  Materialer: Letvægts Ripstop Polyester og Ø4 mm hybridstænger
  Vind: 3 - 10 m/s
  Sværhedsgrad: 3
  Børn: Fra 12 år
  Ready-to-fly: Ja, alt medfølger, håndtag, 4x20m kg dyneema liner.
  899,00DKK
  Lager:
 3. Arrow
  Arrow

  Med et vingespan på 220 cm er Arrow en drage i klassen, der kræver sin pilot. Men har du erfaring og mod til at køre i denne klasse, så bliver det for alvor også sjovt. Den leverer et gedigent træk og overraskende hurtighed, dynamik og fart. Rammen af carbon gør at du har en meget præcis flyvning, og egenskaberne overrasker virkelig med en drage i denne størrelse. Når man kommer op i den størrelse vil man tænke stor og doven - men ikke her! Den er bygget til vind. producenten oplyser 2-16 m/s. Vi siger normalt,at når det blæser over 10-12 m/s så skal du vide hvad du gør. Vi går indenfor :) Er du i en god vind på 7-9 m/s skal du være klar til at tage udfordringen op med det træk den leverer. I svagere vinde er det selvfølgelig en anden sag. Se videoen, hvor piloten er ude i en ret frisk vind. Bemærk kite only (liner medfølger ikke) Anbefalede liner 100kg.

  1.599,00DKK
  Lager:
 4. Arrow XL
  Arrow XL

  Velvoksen fyr med vingespan på hele 270cm. Det er stort i klassen trickdrager / sportsdrager, og der er virkelig smæk for skillingen - power og fremfor alt fart. Rammen er carbon, og stivheden giver Arrow XL præcise og dynamiske flyveegenskaber - du mærker i hænderne præcist hvad der sker for enden af linerne. Det er en i særklasse oplevelse at flyve Arrow XL - men det er ikke for begyndere. Du skal have erfaring med trick flyvning, og være klar til at håndtere kræfterne - og du skal respekt for den. Den har ret voldsom power i vindstød, den kan være med i op til over 10 m/s. Så pas på dem. Bemærk at den leveres kite only. Anbefalede liner er 100-150kg afhængig af den vind, du ønsker at flyve i.

  Se evt "lillebroderen" Arrow på 220cm. Der er en video, der viser nogle af de ting, det handler om.

  2.199,00DKK
  Lager:
 5. Mojo 4-linet
  Mojo 4-linet

  4-linede MOJO, multistyrbar drage, så er det sagt. MOJO afløser HQ' tidligere Mosquito, men med dette helt nydesignede koncept får man, udover ekseptionelle flyveegenskaber, en drage der også er mere intelligent designet og konstrueret.

  Designet er ikke til at tage fejl af, men samtidig er der i designet indbygget en "støddæmper", så MOJO derved er usædvanlig robust ved styrt i jorden sammenlignet med tilsvarende 4-linede multistyrbare drager.
  Konstruktion, og ikke mindst robustheden, er god for nybegyndere i det multistyrbare, for nu er der udsigter til lange flyve-sessions.

  Inkluderet i MOJO pakken leveres bremse-sejl, som kan monteres ved indsats i det øvre vindområde og MOJO holdes derved rolig og kontrollérbar. Bremsesejlet kan omvendt afmonteres ved flyning i lettere vind.

  Hele det 4-linede repetoire er muligt med MOJO, lige fra fremad til baglæns, øjeblikkelig stop & svæve, propel-spin omkring egen akse. Specielt på baglæns egenskaberne sætter MOJO nye standarder. Flyvning uden bremsesejlet i den øvre vind gør MOJO til lidt af en fartbølle, hvor den specielt i loops er meget hurtig.

  Alt i alt masser er udfordringer for både nybegyndere og øvede.

  Kvalitetsmæssigt er dragen, som alle andre drager fra HQ, helt i top og leveres komplet med dyneema liner og 4-linede håndtag i en flot taske.

  1.811,25DKK
  Lager:
Copyright © dragestedet.dk