Trickdrager

 1. Meteor 4-linet
  Meteor 4-linet

  200 cm 4-linet på rigtig carbon ramme incl. liner og håntag. Den kan være til dig, som har lidt erfaring med 2-linet, og som overvejer at komme i gang med 4-linet. Det er ikke svært at flyve 4-linet. Man kan starte med at styre som almindelig 2-linet trick drage ... Og man opdager hurtigt og intuitivt hvad der sker, når man begynder at vippe håntagene. Sjov, responsiv og kvik styring, der fremkalder smil og koncentration. Meteor giver med carbon rammen og et rigtigt godt design gode, stabile flyve- og styreegenskaber, piloten har hurtigt en overbevisende oplevelse af kontrol. Meteor leveres komplet med liner, håndtag og taske til opbevaring og transport. Se videoen som giver et lille indtryk af hvad den kan.

  Mål: 200 x 76 cm
  Materialer: Letvægts Ripstop Polyester og Ø6 mm carbon rør
  Vind: 3 - 8 m/s
  Sværhedsgrad: 3
  Børn: Fra 12 år
  Ready-to-fly: Ja, alt medfølger, håndtag, 4x20m kg dyneema liner.
  1.149,00DKK
  Lager:
 2. Easy Quad 4-linet
  Easy Quad 4-linet

  4-linet til et særdeles overkommeligt budget incl liner og håntag. Den er lidt mindre end de andre i klassen og enklere i sin konstruktion, baseret på en ramme af 4 mm hybrid stænger. Men det gør den ikke kedelig. Det er godt valg til dig, der overvejer at prøve 4-linet. Det er ikke svært at flyve 4-line. Man kan starte med at styre som almindelig 2-linet trick drage ... Og man opdager hurtigt og intuitivt hvad der sker, når man begynder at vippe håntagene. Sjov, responsiv og kvik styring, der fremkalder smil og koncentration. Det er en stor fordel, hvis man har fløjet med 2-linet trickdrager eller en mindre foil tidligere. Easy Quad leveres komplet med liner, håndtag og taske til opbevaring og transport.

  Mål: 162 x 72 cm
  Materialer: Letvægts Ripstop Polyester og Ø4 mm hybridstænger
  Vind: 3 - 10 m/s
  Sværhedsgrad: 3
  Børn: Fra 12 år
  Ready-to-fly: Ja, alt medfølger, håndtag, 4x20m kg dyneema liner.
  799,00DKK
  Lager:
 3. Arrow
  Arrow

  Med et vingespan på 220 cm er Arrow en drage i klassen, der kræver sin pilot. Men har du erfaring og mod til at køre i denne klasse, så bliver det for alvor også sjovt. Den leverer et gedigent træk og overraskende hurtighed, dynamik og fart. Rammen af carbon gør at du har en meget præcis flyvning, og egenskaberne overrasker virkelig med en drage i denne størrelse. Når man kommer op i den størrelse vil man tænke stor og doven - men ikke her! Den er bygget til vind. producenten oplyser 2-16 m/s. Vi siger normalt,at når det blæser over 10-12 m/s så skal du vide hvad du gør. Vi går indenfor :) Er du i en god vind på 7-9 m/s skal du være klar til at tage udfordringen op med det træk den leverer. I svagere vinde er det selvfølgelig en anden sag. Se videoen, hvor piloten er ude i en ret frisk vind. Bemærk kite only (liner medfølger ikke) Anbefalede liner 100kg.

  1.349,00DKK
  Lager:
Copyright © dragestedet.dk