HQ4 Beamer
HQ4 Beamer HQ4 Beamer HQ4 Beamer HQ4 Beamer

HQ4 Beamer

På lager
Varenummer
11821x

Beamer har gennem årende været en af vores tilbagevendende favoritter fordi den spænder så bredt uden på nogen måde at blive kedelig, og så er der tale om en robust kvalitetskite.

1.595,00 DKK
Valgt:
HQ4 Beamer
- +
BESKRIVELSE
Spørgsmål til produktet
BEDØMMELSER

Beamer er både en begynder kite og en kite til piloter, der vil skridtet videre og har ønsket om udfordringer. Begyndere vil opleve at den præcist følger dine instruktioner. Den er let at komme i gang med, og medfølgende ”kite killers” gør at du altid blot kan smide håndtagne, hvis du kommer i knibe. Det er både et spørgsmål om sikkerhed og at du beskytter udstyret fra hårde crash.

Modellen Beamer har været på markedet en del år og er i omegnen af 10 år blevet en klassiker, der løbende er forbedret på detaljer, materialer, finish m.v. Den fungerer i et stort vindområde, og er stabil i sin profil både i svagere vinde såvel som hårdere vinde. Ikke mindst takket været er setup af bridle liner og kammersystemer som er uovertruffen. Øvede piloter vil også bemærke (og glæde sig over) at bridle linerne ikke tager noget særligt vindtræk. Medfølgende liner er høj kvalitet dyneema. Quad håndtag er velafbalancerede med neopren greb. Den har gennem årende været en af vores tilbagevendende favoritter fordi den spænder så bredt uden på nogen måde at blive kedelig, og så er der tale om en robust kvalitetskite.

Målgruppen til Beamer spænder fra piloter, der blot vil nyde at styre en lækker 4-linet på stranden – som nybegynder eller øvet – til brug i kitebuggy eller lign.

Er det svært at flyve 4-linet? Nej, det er det ikke. Du kan i udgangspunktet flyve og styre på samme måde som en 2-linet. Men supplerende og alternativt kan du styre med bremseliner. Det giver en langt mere responsiv og hurtigere styring. Mange piloter i kitebuggy foretrækker 4-linede kites.

Bemærk at det oplyste vindområde er hvad der er teknisk muligt. Optimale forhold ligger i den midterste halvdel. De ydre områder stiller større krav til piloten ligesom vi generelt ikke anbefaler at man går ud i over 12-14 m/s med mindrer man er særdeles erfaren og kender forholdene med hensyn til vindstød.

Skriv din egen bedømmelse
Du anmelder:HQ4 Beamer
Spørgsmål til produktet
Copyright © dragestedet.dk