HQ4 Alpha
HQ4 Alpha HQ4 Alpha HQ4 Alpha HQ4 Alpha HQ4 Alpha HQ4 Alpha HQ4 Alpha HQ4 Alpha HQ4 Alpha

HQ4 Alpha

På lager
Varenummer
11810x
1.095,00 DKK
Valgt:
HQ4 Alpha
- +
BESKRIVELSE
Spørgsmål til produktet
BEDØMMELSER

Perfekt 4-linet til begyndere. Selv om vi er i den billige ende af 4-linede foils, er Alpha en overraskende fin foil, som passer perfekt til begyndere, men Alpha udemærker sig også ved at vokse med opgaven og pilotens evner. Modellen er udviklet og forbedret i over 10 år af folk som ved hvad de har med at gøre. Den er robust opbygget, og har stabile flyveegenskaber. Kvalitet og finish er i klasse med langt dyrere foils. Så er her er tale om en pakke, hvor man får meget for pengene.

Tænker du at det er svært at flyve med 4 liner på håndtag? Nej. I udgangspunktet kan du styre den som en 2-linet, men muligheden for også at styre med bremselinerne giver en langt mere ”agil” styring, hvilket fx er en stor fordel for begyndere i buggy. Men er øvelsen sjov, leg og træk på stranden, så giver styring med den 4-linede også masser af flyveglæde og spændende flyvetimer.

Alpha findes i 3 størrelser, og leveres komplet med foil, liner, håndtag, kite killers, jordspyd og taske til opbevaring og transport.

Størrelsen vælges primært efter hvilken vind man vil flyve i, men også pilotens vægt, evner og temperament spiller ind. Ring til os og snak størrelse, hvis du er i tvivl.

Type: 4-linet foil
Vingespan: 230 // 296 // 350 cm
Materiale: Ripstop-Polyester
Liner: Dyneema 2x220/2x100 kg //20 m.
Vindområde: Mindste : 2,5 - 7,5 Bft. // 4-17m/s
To største : 1,5 - 6 Bft. // 2,5 - 13 m/s
Alder: Fra 16+ år
Indeholder: Foil, liner, håndtag, jordspyd, kite-killers og taske til opbevaring
Skriv din egen bedømmelse
Du anmelder:HQ4 Alpha
Spørgsmål til produktet
Copyright © dragestedet.dk