Begynder foils

 1. Lycos Kite only
  Lycos Kite only

  Flot foil fra Spiderkites, konstrueret med henblik på én ting - fart. Lycos er opbygget som en klassisk foil, men er i sit design trimmet med henblik på fart. Lycos henvender sig derfor til den mere krævende pilot der ønsker en hurtig, responsiv og prædist styrende foil.

  Lycos leverer et jævnt træk, og du fornemmer konstant din foil. Lycos har mange spænedne detaljer, bla. en ultra slank profil (optimerer hastighed) samt en tynd (men stærk) dyneema bridle-struktur i V-form, der sikrer minimal vindmodstand.

  Husk, start altid ud i en svagere vind, så du får en oplevelse af hvordan den opfører sig. Større børn og voksne kan også være med.

  Lycos findes i størrelserne 1.4, 2.0, 2.5 og 3.0 og leveres i fin taske. Bemærk at Lycos leveres uden liner - anbefalede liner:

  Lycos 1.4 - 50 kg.
  Lycos 2.0 - 100 kg
  Lycos 2.5 - 150 kg
  Lycos 3.0 - 150 kg.

  729,00DKK
  Lager:
 2. Wasabi
  Wasabi

  Wasabi foils fra Spiderkites er klassiske foils hvor der er kælet for detaljerne. Wasabi leverer masser af træk og toner flot frem i horisonten pga. sit markante og flotte design.

  Wasabi henvender sig den piloten, der vil have lidt mere end en egentlig begynderfoil. Som vil betale lidt ekstra for kvaliteten - og igennem kvaliteten får en foil der styrer præcist, har et markant træk og giver god respons til piloten. Selv i yderområderne er Wasabi meget formstabil og overrasker med gode styreegenskaber.

  Husk, start altid ud i en svagere vind, så du får en oplevelse af hvordan den opfører sig. Større børn og voksne kan også være med.

  Wasabi findes i størrelserne 1.5, 2.0 og 2.4 og leveres komplet med stropper, liner og i en fin taske.

   

  799,00DKK
  Lager:
 3. Amigo 2.05
  Amigo 2.05

  Enkel, flot og letfløjet foil fra Spiderkites. Amigo adksiller sig farvemæssigt fra de øvrige foils, og står flot på himlen. I serien Amigo er størrelsen 2.05 den største. Den leverer et godt træk, så der er noget at arbejde med, og vi anbefaler alene denne strørrelse fra 14+. Start altid ud i en svagere vind, så I får en oplevelse af hvordan den opfører sig.

  Robust og veldesignet af folk der har drager som deres passion. Den leveres komplet med liner og håndtag lige til at sætte op. En fin taske til opbevaring følger også med.


  Amigo findes også i to andre størrelser 1.35 og 1.75

  579,00DKK
  Lager:
 4. Amigo 1.75
  Amigo 1.75

  Enkel, flot og letfløjet foil fra Spiderkites. Amigo adksiller sig farvemæssigt fra de øvrige foils, og står flot på himlen. I serien Amigo er størrelsen 1.75 et godt valg til børn og unge i 10-14-års alderen. Nogle kan starte tidligere i en svagere vind. Den leverer et godt træk, så der er noget at arbejde med, men slet ikke noget vildt. Start altid ud i en svagere vind, så I får en oplevelse af hvordan den opfører sig. Større børn og voksne kan også være med.

  Amigo 1.75 er af gode grunde en af de mest solgte i denne klasse. Robust og veldesignet af folk der har drager som deres passion. Den leveres komplet med liner og håndtag lige til at sætte op. En fin taske til opbevaring følger også med.


  Amigo findes også i to andre størrelser 1.35 og 2.05

  449,00DKK
  Lager:
 5. Amigo 1.35
  Amigo 1.35

  Amigo 1.35 er prisgunstig, lille foil der farvemæssigt adskiller sig fra de øvrige begynderfoils. Den er letfløjet og perfekt til børn i 8-10 års alderen. Her bliver du ikke flået med kiten, selv om der kommer et vindpust. Amigo 1.35 egner sig derfor perfekt til børn og barnlige sjæle der gerne vil have en sjov foil til en meget fair pris.

  Aamigo er den mindste dragemodel i serien fra Spiderkites. Den er designet som en klassisk 2-linet parafoil uden stænger og med en god kombination af træk, design og hastighed. Foilen leveres "Ready to fly" med liner og håndledsstropper - alt sammen pakket i en kraftig opbevaringspose.

  Amigo findes også i størrelserne 1,75 & 2,05

   

  349,00DKK
  Lager:
Copyright © dragestedet.dk