Symphony Pro 2.5
Symphony Pro 2.5 Symphony Pro 2.5 Symphony Pro 2.5 Symphony Pro 2.5 Symphony Pro 2.5

Symphony Pro 2.5

På lager
Kun %1 tilbage
Varenummer
117705xx
1.099,00DKK
Valgt:
Symphony Pro 2.5
- +
BESKRIVELSE
Spørgsmål til produktet
BEDØMMELSER

Den største i Symphony Pro serien leverer med et vingespan på 2,5 meter et imponerende træk, som selv i mellem vind leverer et solidt træk. Der er masser af power at arbejde med – og det er en fornøjelse med Symphony Pro seriens nøje afstemte profil, som er noget af det bedste og mest agile i klassen af 2-linede foils. Virkelig sjov dreng i klassen.

Symphony Pro er serien over Symphony Beach. Forskellen findes i alle detaljerne. Beach serien er en robust kite med rigtigt fine egenskaber, hvor man får rigtigt meget for pengene. Symphony Pro er til dig der vil have lidt ekstra hele vejen rundt: Metervaren, bridleliner, detaljer i montagen af bridleliner (syet i stedet for bundet), design og layout. Alt er der arbejdet med for at få det bedste ud af det. Det gælder også flyveegenskaber. Symphony Pro er trimmet og det bedste i sin klasse, når det kommet til at være power-effektiv i yderzonerne, responsiv og let fløjet.

Symphony Pro findes i 4 størrelser, 1.3 – 1.8 – 2.2 og 2.5. Størrelsen betegner vingespandet (ikke arealet)

Den leveres komplet med kite, liner på winder og stropper samt en lækker og praktisk taske til opbevaring. Den kan eftermonteres med en bar, så man får en regulær, såkaldt trainerkite ud af det.

Type: 2-linet parafoil
Vingespan: 250 x 73 cm
Materiale: Ripstop-Polyester
Liner: Dyneema 100 kg 2 x 25 m.
Vindområde: 2-6 Bft. 3-12 m/s, optimalt mellem 4-10 m/s
Alder: Fra 14+ år
Indeholder: Kite, liner, stropper og taske til opbevaring
Skriv din egen bedømmelse
Du anmelder:Symphony Pro 2.5
Spørgsmål til produktet
Copyright © dragestedet.dk