Skipper-3 linet trainer kite
Skipper-3 linet trainer kite Skipper-3 linet trainer kite Skipper-3 linet trainer kite Skipper-3 linet trainer kite Skipper-3 linet trainer kite Skipper-3 linet trainer kite Skipper-3 linet trainer kite Skipper-3 linet trainer kite Skipper-3 linet trainer kite

Skipper-3 linet trainer kite

På lager
Varenummer
100skp

Bemærk at størrelsen er oplyst i m2.

999,00 DKK
Valgt:
Skipper-3 linet trainer kite
- +
BESKRIVELSE
Spørgsmål til produktet
BEDØMMELSER

Letfløjet 3-linet trainerkite med masser af value for money. Skipper er konstrueret som en klassik 3-linet trainerkite, så du har alle fordelene med sikkerhed, beskyttelse af kiten (med leash ved styrt), lettere genstart og lettere afslutning af din flyvning. Bemærk at størrelsen er oplyst i m2. (Normalt angives denne type kites i vingespan).

Hvad er det at det 3-linede system ud på? Her følger en kort forklaring.
2 af de 3 liner fungerer som på en 2-linet foil. Man styrer med dem og træk overføres via de 2 liner. Den 3. line er med et mindre bridle system forbundet med bunden af dragen og den anden ende har man omkring håndleddet. Fordelene er:
- Når man er færdig med at flyve, og ønsker at afslutte, så slipper man blot baren, og al kraft går ud af kiten og den falder roligt til jorden, foran dig, hvor den kan sikres.
- Hvis man kommer i ”problemer” med for kraftig vind eller udsigt til et alvorligt crash, som kan ødelægge kiten, smider man baren og den vil gå til jorden uden kraft. En kite, der crasher hårdt i jorden med fronten ned, kan sprænge cellerne. Den 3. line beskytter således din kite. 
- Er dragen på jorden med fronten ned er en 2-linet ret svær at vende om. Man skal prøve mange gange, og ofte skal der en hjælper hen til dragen for at vende den om. Med den 3. Line kan holde i baren med den hånd og ”nøkke” den dragen rundt med den anden hånde og den 3. line. Langt lettere at flyve alene.

3-linet trainerkite med masser af value for money. Skipper er konstrueret som en klassik 3-linet trainerkite, så du har alle fordelene med sikkerhed, beskyttelse af kiten (med leash ved styrt), lettere genstart og lettere afslutning af din flyvning.

Bemærk at størrelsen (1.8 og 2.5) er oplyst i m2. (Normalt angives denne type kites i vingespan). Skipper i de to størrelser svarer til følgende i vingespan.

1.8 – 240cm
2.5 – 290cm

Leveres i praktisk taske til transport og opbevaring.

Skipper kan let bygges om til 4-linet ved blot at montere håndtag.

Type: 3-linet trainer kite
Vingespan: 240cm (1.8 m2) 290cm (2.5m2)
Materiale: 70D Ripstop-Polyester
Liner: Dyneema 150/100kg
Vindområde: 2-5 Bft. 4-10 m/s
Alder: Fra 16+ år
Indeholder: Kite, liner, bar og taske til opbevaring
Skriv din egen bedømmelse
Du anmelder:Skipper-3 linet trainer kite
Spørgsmål til produktet
Copyright © dragestedet.dk