Mojo 4-linet
Mojo 4-linet Mojo 4-linet Mojo 4-linet Mojo 4-linet Mojo 4-linet

Mojo 4-linet

På lager
Kun %1 tilbage
Varenummer
11939x
1.679,00DKK
Valgt:
Mojo 4-linet
- +
BESKRIVELSE
Spørgsmål til produktet
BEDØMMELSER

4-linede MOJO, multistyrbar drage, så er det sagt. MOJO afløser HQ' tidligere Mosquito, men med dette helt nydesignede koncept får man, udover ekseptionelle flyveegenskaber, en drage der også er mere intelligent designet og konstrueret.

Designet er ikke til at tage fejl af, men samtidig er der i designet indbygget en "støddæmper", så MOJO derved er usædvanlig robust ved styrt i jorden sammenlignet med tilsvarende 4-linede multistyrbare drager.
Konstruktion, og ikke mindst robustheden, er god for nybegyndere i det multistyrbare, for nu er der udsigter til lange flyve-sessions.

Inkluderet i MOJO pakken leveres bremse-sejl, som kan monteres ved indsats i det øvre vindområde og MOJO holdes derved rolig og kontrollérbar. Bremsesejlet kan omvendt afmonteres ved flyning i lettere vind.

Hele det 4-linede repetoire er muligt med MOJO, lige fra fremad til baglæns, øjeblikkelig stop & svæve, propel-spin omkring egen akse. Specielt på baglæns egenskaberne sætter MOJO nye standarder. Flyvning uden bremsesejlet i den øvre vind gør MOJO til lidt af en fartbølle, hvor den specielt i loops er meget hurtig.

Alt i alt masser er udfordringer for både nybegyndere og øvede.

Kvalitetsmæssigt er dragen, som alle andre drager fra HQ, helt i top og leveres komplet med dyneema liner og 4-linede håndtag i en flot taske.

Mål: 222 x 75 cm
Materialer: Ripstop Polyester, kulfiber- og hybridstænger 6mm
Vind: 2 - 8 m/s
Sværhedsgrad: 3
Børn: Fra 12 år
Ready-to-fly: Ja, alt medfølger
Skriv din egen bedømmelse
Du anmelder:Mojo 4-linet
Spørgsmål til produktet
Copyright © dragestedet.dk