HQ4 Rush PRO
HQ4 Rush PRO HQ4 Rush PRO HQ4 Rush PRO HQ4 Rush PRO HQ4 Rush PRO Sådan kommer du i gang.

HQ4 Rush PRO

På lager
Varenummer
11804x
1.529,00 DKK
Valgt:
HQ4 Rush PRO
- +
BESKRIVELSE
Spørgsmål til produktet
BEDØMMELSER

Gedigen, veldesignet, robust, super flyveegenskaber, slidstærk trainer kite. Der er ikke rigtigt noget dårligt at sige om Rush Pro. Enderne på baren er ikke af guld, ellers er der kun positive ting at sige. Dermed er Rush Pro heller ikke den billigste trainer kite i programmet. Men der er noget for alle pengene. Man får præcis styring i yderområderne af powerzonen. Man får et særdeles velfungerende 3-linet system med alle dets fordel. Rush Pro modellen er udviklet over 5-6 versioner nu, og den er trimmet både hvad angår materialevalg og design. Bl. a. er der forstærkede kryds i kamrene, der støtter formen i yderområder, og som gør hele konstruktionen holdbar og slidstærk

Vi hører i daglige kun positive historier om Rush Pro. Kunder vender tilbage med positive erfaringer, og derfor er det typisk en model vi er glade for at pege på, hvis det matcher behov og budget

Hvad er det at det 3-linede system ud på? Her følger en kort forklaring.
2 af de 3 liner fungerer som på en 2-linet foil. Man styrer med dem og træk overføres via de 2 liner. Den 3. line er med et mindre bridle system forbundet med bunden af dragen og den anden ende har man omkring håndleddet. Fordelene er:
- Når man er færdig med at flyve, og ønsker at afslutte, så ”smider” man blot baren, og al kraft går ud af kiten og den falder roligt til jorden, foran dig, hvor den kan sikres.
- Hvis man kommer i ”problemer” med for kraftig vind eller udsigt til et alvorligt crash, som kan ødelægge kiten, smider man baren og den vil gå til jorden uden kraft. En kite, der crasher hårdt i jorden med fronten ned, kan sprænge cellerne. Den 3. line beskytter således din kite.
- Er dragen på jorden med fronten ned er en 2-linet ret svær at vende om. Man skal prøve mange gange, og ofte skal der en hjælper hen til dragen for at vende den om. Med den 3. Line kan holde i baren med den hånd og ”nøkke” den dragen rundt med den anden hånde og den 3. line. Langt lettere at flyve alene.

Video viser hvor let det er at komme igang =>

Type: 3-linet trainer kite
Vingespan: 250 // 300 // 350cm
Materiale: Ripstop-Polyester
Liner: 250 + 300 cm = Dyneema 175/100kg 3 x 20 m.
350 cm = Dyneema 220/100kg 3 x 20 m.
Vindområde: 2-5 Bft. 4-10 m/s
Alder: Fra 16+ år
Indeholder: Kite, liner, bar og taske til opbevaring
Skriv din egen bedømmelse
Du anmelder:HQ4 Rush PRO
Spørgsmål til produktet
Copyright © dragestedet.dk