Trickdrager

 1. Arrow XL
  Arrow XL

  Velvoksen fyr med vingespan på hele 270cm. Det er stort i klassen trickdrager / sportsdrager, og der er virkelig smæk for skillingen - power og fremfor alt fart. Rammen er carbon, og stivheden giver Arrow XL præcise og dynamiske flyveegenskaber - du mærker i hænderne præcist hvad der sker for enden af linerne. Det er en i særklasse oplevelse at flyve Arrow XL - men det er ikke for begyndere. Du skal have erfaring med trick flyvning, og være klar til at håndtere kræfterne - og du skal respekt for den. Den har ret voldsom power i vindstød, den kan være med i op til over 10 m/s. Så pas på dem. Bemærk at den leveres kite only. Anbefalede liner er 100-150kg afhængig af den vind, du ønsker at flyve i.

  Se evt "lillebroderen" Arrow på 220cm. Der er en video, der viser nogle af de ting, det handler om.

  1.849,00DKK
  Lager:
 2. Mojo 4-linet
  Mojo 4-linet

  4-linede MOJO, multistyrbar drage, så er det sagt. MOJO afløser HQ' tidligere Mosquito, men med dette helt nydesignede koncept får man, udover ekseptionelle flyveegenskaber, en drage der også er mere intelligent designet og konstrueret.

  Designet er ikke til at tage fejl af, men samtidig er der i designet indbygget en "støddæmper", så MOJO derved er usædvanlig robust ved styrt i jorden sammenlignet med tilsvarende 4-linede multistyrbare drager.
  Konstruktion, og ikke mindst robustheden, er god for nybegyndere i det multistyrbare, for nu er der udsigter til lange flyve-sessions.

  Inkluderet i MOJO pakken leveres bremse-sejl, som kan monteres ved indsats i det øvre vindområde og MOJO holdes derved rolig og kontrollérbar. Bremsesejlet kan omvendt afmonteres ved flyning i lettere vind.

  Hele det 4-linede repetoire er muligt med MOJO, lige fra fremad til baglæns, øjeblikkelig stop & svæve, propel-spin omkring egen akse. Specielt på baglæns egenskaberne sætter MOJO nye standarder. Flyvning uden bremsesejlet i den øvre vind gør MOJO til lidt af en fartbølle, hvor den specielt i loops er meget hurtig.

  Alt i alt masser er udfordringer for både nybegyndere og øvede.

  Kvalitetsmæssigt er dragen, som alle andre drager fra HQ, helt i top og leveres komplet med dyneema liner og 4-linede håndtag i en flot taske.

  1.679,00DKK
  Lager:
Copyright © dragestedet.dk