Letvind

 1. Nimbus
  Nimbus

  Stratus er med et vingespan på hele 185 cm. en genial, lækker, stor og gennemført trickdrage, og til en pris der er til at betale. Stratus er bygget til at levere ved meget lav vin.

  Har du bare 2 km/t. får du Stratus i luften. Nok skal der arbejdes lidt, men det skal der jo når der skal trickes. Stratus behersker de nyeste freestyle akrobatikker og de fleste af de gamle tricks med en uhyggelig høj præcision.

  Stratus er dog bygget, så selv om der er lidt mere vind end det som man forbinder en letvindsdrage med, så er den til at håndtere og leverer masser af sjov og præcise styreegenskaber.

  Rammen er stiv og bygget op af en kulfiberramme af 3 & 4 mm. kulfiberrør.

  En perfekt og stor letvinds, indstigningsdrage i meget lækker kvalitet.

  Typisk lærer man at flyve i fornuftig vind for at få føling med dragen. Har man først den på plads - og kan holde dragen i luften - og prøver man så at flyve en letvindsdrage, tja, så finder man hurtigt ud af at disse krystalklare dage med næsten igen vind er de mest udfordrende.

  Kvalitetsmæssigt er dragen, som alle andre drager fra HQ, helt i top og leveres komplet med dyneema liner og stropper i en flot taske.

  Hent inspiration til tricks i videoen. Brug i det hele taget YouTube til få inspiration. God fornøjelse

  786,25DKK
  Lager:
Copyright © dragestedet.dk