Tilbud
Paraflex Trainer 2.3 - Trainerkite
Paraflex Trainer 2.3 - Trainerkite Paraflex Trainer 2.3 - Trainerkite Paraflex Trainer 2.3 - Trainerkite Paraflex Trainer 2.3 - Trainerkite Paraflex Trainer 2.3 - Trainerkite Kom godt i gang med din 3-linede trainerkite

Paraflex Trainer 2.3 - Trainerkite

På lager
Varenummer
14231
Special Price 999,00 DKK Regular Price 1.049,00 DKK
- +
BESKRIVELSE
Spørgsmål til produktet
BEDØMMELSER

All-round let fløjet 3-linet trainer kite til en attraktiv pris. Den leverer et fornuftigt træk og har gode flyveegenskaber. Den dækker et bredt behov til dig der har brug for en trainer kite som opstart til et videre forløb eller blot til sjov, leg og træk i vinden. Vi har endda set unge, lettere piloter bruge den i buggy. Her får man meget for pengene. Størrelsen gør at unge ned til ca 14-15 kan være med. Start op i en svagere vind, så I finder ud hvordan den opfører sig.

Paraflex Trainer har en særlig mulighed, nemlig at den enkelt kan bygges om til 4-linet kite. Det eneste man skal gøre er at afmontere baren og sætte håndtag på i stedet. Den 3. line er nemlig 2 liner som sidder på håndleds leachen. 2 liner udgør altså den 3. line.

Den leveres komplet med kite, liner og bar samt en taske til opbevaring.

Hvad er det 3-linede system? 2 af de 3 liner fungerer som på en 2-linet foil. Man styrer med dem og træk overføres via de 2 liner. Den 3. line er med et mindre bridle system forbundet med bunden af dragen og den anden ende har man omkring håndleddet. Fordelene er:

Når man er færdig med at flyve, og ønsker at afslutte, så ”smider” man blot baren, og al kraft går ud af kiten og den falder til jorden, foran dig, hvor den kan sikres. Hvis man kommer i ”problemer” med for kraftig vind eller udsigt til et alvorligt crash, som kan ødelægge kiten, smider man baren og den vil gå til jorden uden kraft. En kite, der crasher hårdt i jorden med fronten ned, kan sprænge cellerne. Den 3. line beskytter således din kite.

Er dragen på jorden med fronten ned er en 2-linet ret svær at vende om. Man skal prøve mange gange, og ofte skal der en hjælper hen til dragen for at vende den om. Med den 3. Line kan holde i baren med den hånd og ”nøkke” den dragen rundt med den anden hånde og den 3. line. Langt lettere at flyve alene.

Det 3-linede system koster lidt ekstra i forhold til 2-linede, men der er både nemhed, komfort og sikring af udstyret i det.

Type: 3-linet trainer kite
Vingespan: 230 cm (1,7m2)
Materiale: Ripstop-Polyester 70D
Liner: Dyneema 150 / 75 kg 4 x 20 m.
Vindområde: 2-6 Bft. 3-12 m/s, optimalt mellem 4-10 m/s
Alder: Fra 14+ år
Indeholder: Kite, liner, bar og taske til opbevaring
Skriv din egen bedømmelse
Du anmelder:Paraflex Trainer 2.3 - Trainerkite
Spørgsmål til produktet
Copyright © dragestedet.dk