Begynder foils

 1. Symphony Pro 2.2
  Symphony Pro 2.2

  Voksne og unge ned til ca. 14 år får masser af power med af de fedeste 2-linede foils fra Symphony Pro serien. Størrelsen 2.2 leverer et solidt træk, der gør at man i en lidt friskere vind skal have hælene i sandet for at holde den i skak.

  Symphony Pro er serien over Symphony Beach. Forskellen findes i alle detaljerne. Beach serien er en robust kite med rigtigt fine egenskaber, hvor man får rigtigt meget for pengene. Symphony Pro er til dig der vil have lidt ekstra hele vejen rundt: Metervaren, bridleliner, detaljer i montagen af bridleliner (syet i stedet for bundet), design og layout. Alt er der arbejdet med for at få det bedste ud af det. Det gælder også flyveegenskaber. Symphony Pro er trimmet og det bedste i sin klasse, når det kommet til at være power-effektiv i yderzonerne, responsiv og let fløjet.

  Symphony Pro findes i 4 størrelser, 1.3 – 1.8 – 2.2 og 2.5. Størrelsen betegner vingespandet (ikke arealet)

  Den leveres komplet med kite, liner på winder og stropper samt en lækker og praktisk taske til opbevaring. Den kan eftermonteres med en bar, så man får en regulær, såkaldt trainerkite ud af det.

  949,00DKK
  Lager:
Copyright © dragestedet.dk