Begynder foils

 1. Lycos Kite only
  Lycos Kite only

  Flot foil fra Spiderkites, konstrueret med henblik på én ting - fart. Lycos er opbygget som en klassisk foil, men er i sit design trimmet med henblik på fart. Lycos henvender sig derfor til den mere krævende pilot der ønsker en hurtig, responsiv og prædist styrende foil.

  Lycos leverer et jævnt træk, og du fornemmer konstant din foil. Lycos har mange spænedne detaljer, bla. en ultra slank profil (optimerer hastighed) samt en tynd (men stærk) dyneema bridle-struktur i V-form, der sikrer minimal vindmodstand.

  Husk, start altid ud i en svagere vind, så du får en oplevelse af hvordan den opfører sig. Større børn og voksne kan også være med.

  Lycos findes i størrelserne 1.4, 2.0, 2.5 og 3.0 og leveres i fin taske. Bemærk at Lycos leveres uden liner - anbefalede liner:

  Lycos 1.4 - 50 kg.
  Lycos 2.0 - 100 kg
  Lycos 2.5 - 150 kg
  Lycos 3.0 - 150 kg.

  729,00DKK
  Lager:
 2. Symphony Pro 1.3
  Symphony Pro 1.3

  Den mindste i Symphony Pro serien, hvor børn fra 8 år kan være med. Den leverer et solidt træk, men uden nogensinde at blive til noget vildt. Symphony Pro er serien over Symphony Beach. Forskellen findes i alle detaljerne. Beach serien er en robust kite med rigtigt fine egenskaber, hvor man får rigtigt meget for pengene. Symphony Pro er til dig der vil have lidt ekstra hele vejen rundt: Metervaren, bridleliner, detaljer i montagen af bridleliner (syet i stedet for bundet), design og layout. Alt er der arbejdet med for at få det bedste ud af det. Det gælder også flyveegenskaber. Symphony Pro er trimmet og det bedste i sin klasse, når det kommet til at være power-effektiv i yderzonerne, responsiv og let fløjet.

  Symphony Pro findes i 4 størrelser, 1.3 – 1.8 – 2.2 og 2.5.

  Den leveres komplet med kite, liner på winder og stropper samt en lækker og praktisk taske til opbevaring. Den kan eftermonteres med en bar, så man får en regulær, såkaldt trainerkite ud af det.

  649,00DKK
  Lager:
 3. Symphony Beach III 2.2
  Symphony Beach III 2.2

  Den største i Symphony Beach serien, der med vingefanget på 2,2 m henvender sig til voksne og unge ned til ca 14 år. Der er masser af kraft at arbejde med. Den er let fløjet og sjov i sin klasse. Det er først og fremmest en kite til sjov og leg, men den giver også mulighed for få masser af den flyveerfaring, der skal til, hvis man skal videre med fx et kitesurfing kursus, ATB eller andet, hvor man skal få rutine i styring og forståelse af "powerzonen". Den kan eftermonteres med en bar, så man får en regulær såkaldt trainerkite ud af det.

  Den leveres komplet med kite, liner og stropper samt en praktisk taske til opbevaring. Symphony Beach serien findes i 3 størrelser. Dette er den største. 

  749,00DKK
  Lager:
Copyright © dragestedet.dk