Begynder foils

 1. Amigo 2.05
  Amigo 2.05

  Enkel, flot og letfløjet foil fra Spiderkites. Amigo adksiller sig farvemæssigt fra de øvrige foils, og står flot på himlen. I serien Amigo er størrelsen 2.05 den største. Den leverer et godt træk, så der er noget at arbejde med, og vi anbefaler alene denne strørrelse fra 14+. Start altid ud i en svagere vind, så I får en oplevelse af hvordan den opfører sig.

  Robust og veldesignet af folk der har drager som deres passion. Den leveres komplet med liner og håndtag lige til at sætte op. En fin taske til opbevaring følger også med.


  Amigo findes også i to andre størrelser 1.35 og 1.75

  579,00DKK
  Lager:
 2. Symphony Beach III 1.8
  Symphony Beach III 1.8

  Enkel og letfløjet foil. I serien Symphony Beach III er størrelsen 1.8 et godt valg til børn og unge i 10-12-14-års alderen. Nogle kan starte tidligere i en svagere vind. Den leverer et godt træk, så der er noget at arbejde med, men slet ikke noget vildt. Start altid ud i en svagere vind, så I får en oplevelse af hvordan den opfører sig. Større børn og voksne kan også være med.
  Det er af gode grunde en af de mest solgte i denne klasse. Robust og veldesignet af folk der har drager som deres passion. Den leveres komplet med liner og håndtag lige til at sætte op. En fin taske til opbevaring følger også med.


  Symphony Beach finde også i to andre størrelser 1.3 og 2.2.

  579,00DKK
  Lager:
Copyright © dragestedet.dk