Leg i Haven - Parken - Stranden

 1. Kaste raket XL
  Kaste raket XL

  34 cm. Sjov kasteraket med fløjte i stor størrelse. Den indbyggede fløjte hyler, når den kastes - og det er særdeles underholdende. Størrelsen er til lidt større børn (ca 8 år) og voksne. Halen giver god retningsstabilitet, og den er let at kaste. Materialet er forholdsvis blødt, så ingen slår sig. Sjov til mange timers leg i haven, parken eller på stranden. Længde 34 cm, vægt ca 115 gram.

  149,00DKK
  Lager:
 2. Strandtennis sæt - gitter bats
  Strandtennis sæt - gitter bats

  Robust strandtennis sæt i kraftig plast. Bats i gitter konstruktion gør det stift, og luft kan passere i slaget. Godt ergonomisk greb. 39,5 x 20 cm. 2 skumbolde og pose til opbevaring medfølger.

  139,00DKK
  Lager:
 3. AirGlider svæveflyver EASY
  AirGlider svæveflyver EASY

  Airglider - svæveflyver af en lidt mindre type, og til lavere pris. Men dette til trods, er der tale om et produkt, hvor der er arbejdet omhyggeligt med design, materialer og egenskaber. Den er lavet af designere, der hovedssagligt arbejder med drager og drageflyvning. Det er der kommet er et godt resultat ud af. Den er fremstillet af ripstop polyester på ramme af carbon og glasfiber.

  Den sendes afsted fra den medfølgende katapult, Der er mulighed for at justere hvilken kurve den skal trimmes til afhængig af hvor kraftigt den sendes afsted. Med en god start og de rigtige betingelser har vi set den svæve i op til 30 sekunder. Det skal være meget svag vind eller vindstille.

  32 cm vingespan.

  149,00DKK
  Lager:
Copyright © dragestedet.dk