Leg i Haven - Parken - Stranden

 1. Badminton sæt - børn
  Badminton sæt - børn

  Badminton sæt til børn. Lidt kortere ketchere (53 cm i stedet for standard størrelsen på 66,5cm). Det er noget lættere for børn at komme i gang med den mindre ketcher og få føling med badminton spillet. Sættet er et fint sæt, hvor man får meget for pengene. Ramme og skaft er hærdet stål, men stadig lette og med fin balance. Fuld-loddet T-stykke giver et stift og robust fæste af kecherhovedet på skaftet. Der er to ketchere i sættet samt to bolde, fin taske med rem og lynlås til opbevaring og transport medfølger. God hygge til have, parken og stranden.

  179,00DKK
  Lager:
 2. Badminton sæt med bolde
  Badminton sæt med bolde

  Badminton sæt i god kvalitet man faktisk kan spille badminton med. Det er ikke et sæt til All England turneringer, men der er et rigtigt fint sæt til pengene. Ramme og skaft er hærdet stål, men stadig lette og med fin balance. Fuld-loddet T-stykke giver et stift og robust fæste af kecherhovedet på skaftet. Der er to ketchere i sættet samt to bolde, fin taske med rem og lynlås til opbevaring og transport medfølger. God hygge til have, parken og stranden.

  199,00DKK
  Lager:
 3. Strandtennis sæt - gitter bats
  Strandtennis sæt - gitter bats

  Robust strandtennis sæt i kraftig plast. Bats i gitter konstruktion gør det stift, og luft kan passere i slaget. Godt ergonomisk greb. 39,5 x 20 cm. 2 skumbolde og pose til opbevaring medfølger.

  139,00DKK
  Lager:
 4. AirGlider svæveflyver EASY
  AirGlider svæveflyver EASY

  Airglider - svæveflyver af en lidt mindre type, og til lavere pris. Men dette til trods, er der tale om et produkt, hvor der er arbejdet omhyggeligt med design, materialer og egenskaber. Den er lavet af designere, der hovedssagligt arbejder med drager og drageflyvning. Det er der kommet er et godt resultat ud af. Den er fremstillet af ripstop polyester på ramme af carbon og glasfiber.

  Den sendes afsted fra den medfølgende katapult, Der er mulighed for at justere hvilken kurve den skal trimmes til afhængig af hvor kraftigt den sendes afsted. Med en god start og de rigtige betingelser har vi set den svæve i op til 30 sekunder. Det skal være meget svag vind eller vindstille.

  32 cm vingespan.

  149,00DKK
  Lager:
 5. Beachvolly bold Neopren
  Beachvolly bold Neopren

  Bold i størrelse 5 til beachvolley i neopren. En rigtig lækker bold til leg i vandkanten, haven eller parken. Der er tale om en forholdsvis blød bold, så man ikke slår sig. str 5 (Ø21 cm). friske, UV-bestandige farver. Pumpes med boldpumpe. Må ikke pumpes over den anviste størrelse, Ø21 cm, ca 0,2 bar.

  Vær opmærksom på at det ikke er en fodbold. Bruges den til traditionel fodbold, tacklinger og lignende, går den i stykker.

  169,00DKK
  Lager:
 6. Jazzminton Set
  Jazzminton Set

  Et rigtigt sjovt paddle spil til haven, stranden, parken eller måske kontoret. Alle der prøver det, finder det sjovt og fremfor alt let. Uøvede med et bat og børn kan sagtens være med her. Der medfølger 3 bolde. En langsom, en lidt hurtigere - og en med lys. Det er rigtigt sjovt i halvmørket. Den tænder og slukker selv ved brug. (1 batteri CR927 er monteret). Man spiller med mellem 2 og 10 meters afstand. Bats er af træ, som giver et godt lille smæld ved kontakt med bolden. Godt grip håndtag.

  Man kan være med fra ca 6-års alderen. 

  199,00DKK
  Lager:
 7. Beachball Set med 2 bolde
  Beachball Set med 2 bolde

  Strandtennis i sin klassiske udgave - men fremstillet med neopren overflade og fjedrende bat, som gør sættet lækkert at lege med. Bat er 40x22 cm. boldene er Ø4 cm. praktisk net til opbevaring medfølger.

  199,00DKK
  Lager:
 8. Baseball-Set neopren
  Baseball-Set neopren

  Rigtigt fint baseball sæt med bat og bold. Overflade af neopren og godt greb på battet gør det let at komme i gang med legen. Den medfølgende bold har en god størrelse at kaste med. Begge dele er forholdsvis lette, så de egner sig godt til leg. Bat 62 cm, 200 g. Bolden Ø80 mm.

  223,75DKK
  Lager:
 9. Klovnefisk badebold
  Klovnefisk badebold

  En i særklasse luksus badebold, der også gerne tager rolle som en god kammerat blandt bamserne på børneværelset. Den er sjov med klovnefisk motivet. Frisk orange farve, som er UV-bestandig. Pustes op med almidelig badeboldventil. 67 x 40cm

  199,00DKK
  Lager:
Copyright © dragestedet.dk