Leg i Haven - Parken - Stranden

 1. Airglider
  Airglider

  Flyveren sendes ud med en elastik katapult. Sjov, underholdende og fascinerende med flyets evne til at skyde god længde. Masser af detaljer som gør at den adskiller fra andre "airgliders". Dugen er samme lette ripstop some dyre drager (ikke bare en plastdug), spændt ud på en glasfiber vinger, og rammen er af 3 mm kulfiber (ultralet). Den kan startes fra den medfølgende katapult eller bare med håndstart (kast). Start forsigtigt. Der skal være god plads. Det skal være vindstille eller kun ganske let vind. Den imponerer - er sjov - og der er mange timers underholdning og læring om aerodynamik i den.
  - Vingespan 40 cm.
  - Længde 45 cm.
  - Fra ca 6-8 år og voksne :)
  - Leveres i æske, og skal samles, enkelt.

   

  199,00DKK
  Lager:
 2. Kaste raket XL
  Kaste raket XL

  34 cm. Sjov kasteraket med fløjte i stor størrelse. Den indbyggede fløjte hyler, når den kastes - og det er særdeles underholdende. Størrelsen er til lidt større børn (ca 8 år) og voksne. Halen giver god retningsstabilitet, og den er let at kaste. Materialet er forholdsvis blødt, så ingen slår sig. Sjov til mange timers leg i haven, parken eller på stranden. Længde 34 cm, vægt ca 115 gram.

  149,00DKK
  Lager:
 3. AirGlider svæveflyver EASY
  AirGlider svæveflyver EASY

  Airglider - svæveflyver af en lidt mindre type, og til lavere pris. Men dette til trods, er der tale om et produkt, hvor der er arbejdet omhyggeligt med design, materialer og egenskaber. Den er lavet af designere, der hovedssagligt arbejder med drager og drageflyvning. Det er der kommet er et godt resultat ud af. Den er fremstillet af ripstop polyester på ramme af carbon og glasfiber.

  Den sendes afsted fra den medfølgende katapult, Der er mulighed for at justere hvilken kurve den skal trimmes til afhængig af hvor kraftigt den sendes afsted. Med en god start og de rigtige betingelser har vi set den svæve i op til 30 sekunder. Det skal være meget svag vind eller vindstille.

  32 cm vingespan.

  149,00DKK
  Lager:
Copyright © dragestedet.dk